Είδωλο της heavy metal δήλωσε οπαδός του Drag Race

22/10/2019
από

Ο frontman των Judas Priest, ο Rob Halford, δήλωσε ότι είναι λάτρης του RuPaul’s Drag Race και έκανε δημόσια έκκληση για μια θέση στην κριτική επιτροπή.

"Κάντε όλες τις drag queens full-on metal. Ας το κάνουμε, Ru" , δήλωσε ο Halford
“Κάντε όλες τις drag queens full-on metal. Ας το κάνουμε, Ru” , δήλωσε ο Halford

“Κάντε όλες τις drag queens full-on metal. Ας το κάνουμε, Ru” , δήλωσε ο Halford σε συνέντευξή του στο Yahoo.

“Είμαι οπαδός του RuPaul’s Drag Race. Αγαπώ αυτό το σόου, για την κάθε συναισθηματική διάσταση αυτού που παρουσιάζεται… την αλληλεπίδραση και την υποστήριξη, τη διασκέδαση και την αγριότητα και όλων αυτών. Είναι υπέροχο. Είναι μια όμορφη ματιά σε ένα κομμάτι του κόσμου μας που είναι πραγματικά σημαντικό. Έχει μια τεράστια αξία.” 

Ο Halford μίλησε σχετικά μ’ αυτό, όταν βρέθηκε με την μπάντα του στο Rock & Roll Hall of Fame.

Rob Halford: Είμαι οπαδός του RuPaul’s Drag Race
Rob Halford: Είμαι οπαδός του RuPaul’s Drag Race

Οι Judas Priest, που είναι το δεύτερο σπουδαιότερο heavy metal συγκρότημα όλων των εποχών, μετά τους Black Sabbath. Ο Halford έκανε coming out ως γκέι ζωντανά στην τηλεόραση, σε συνέντευξή του στο MTV το 1998.

“Ακόμα και τώρα, όταν το σκέφτομαι, μπορώ να ακούσω το ντοσιέ του παραγωγού μου που έπεσε στο πάτωμα” , δήλωσε:
“Αφού το έκανα, είπα: “Ω Θεέ μου, μόλις έκανα coming out με τον ισχυρότερο δυνατό τρόπο. Τι πρόκειται να συμβεί τώρα;” 

Αναγνωρίζοντας πόσο πολύ έχει μετατοπιστεί το τοπίο στα 21 χρόνια από τότε, ο ίδιος χαρακτήρισε θεματικές ΛΟΑΤΚΙ+ εκπομπές, όπως το Drag Race και το Queer Eye “υπέροχες ευκαιρίες για ανθρώπους που δεν ξέρουν για μας” .

“Αυτό το όλο θέμα [είναι] ότι είμαστε ο οδηγός του λεωφορείου σας, η νοσοκόμα σας στο σχολείο, ο δικαστής στο δικαστήριο σας” , είπε.

Ο Halford, ο οποίος γεννήθηκε στο Μπέρμιγχαμ, αλλά ζει στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι είναι σημαντικό να «καταστρέψουμε αυτήν τον τρομερό δρόμο που έχουμε πάρει» , αναφερόμενος στις προσπάθειες του Ντόναλντ Τραμπ για την εξάλειψη των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ+ ατόμων: “Έχουμε σχεδόν αγνοηθεί από αυτήν την τρέχουσα διοίκηση” , εξήγησε.

“Προχωρούσαμε τόσο πολύ μπροστά από την προηγούμενη διοίκηση, και τώρα μας ωθούν στο περιθώριο, και νομίζω ότι είναι μια φοβερά κακή ηγεσία. Είναι προσβλητικό. Κι ευχαριστώ τον Θεό που δε θα διαρκέσει για πάντα.” 

Οι Judas Priest έρχονται στην Ελλάδα για να γιορτάσουν τα 50 τους χρόνια και θα δώσουν μία συναυλία που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Release Athens στις 17 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου. Stay tuned!

Δύο μέλη των Rammstein φιλήθηκαν στη σκηνή στη Ρωσία




Δες και αυτό!