Η United We Fly παρουσιάζει το Taste the Music των Colorgraphs

18/10/2019
από

Η United We Fly παρουσιάζει ξανά φέτος τον Οκτώβριο το Taste the Music. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Tην Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στη σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου ανεβαίνουν οι Colorgraphs.Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά G R A D I E N T S, οι Colorgraphs έρχονται στην Αγγλικανική Εκκλησία να παρουσιάσουν το project τους. Με κύριο σημείο αναφοράς τη δυναμική της φωνής και συνοδεύοντας την με τύμπανα και μπάσο δημιουργούν ένα φάσμα ήχων μέσα από loops και fx.
Δίνοντας πάντα μια κινηματογραφική προσέγγιση στα live τους, η εμφάνισή τους ενισχύεται αυτή τη φορά με το neon χρώμα των φώτων, τον άσπρο καμβά στα ρούχα και στα σκηνικά και τις μαύρες μορφές σε μια βραδιά ιδιαίτερη, σαν τη μουσική τους.

Συντελεστές:
φωνές / looping: Σήλια Τσιούφη
τύμπανα: Γκούσταβ Πένκα
ηλεκτρικό μπάσο / κοντραμπάσο: Λουκάς Γιαννακίτσας
ήχος: Ηρακλής Βλαχάκης
φώτα / σκηνικά: Μαριέλλα Παναγιώτου

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, το Taste the Music υποδέχεται τους μοναδικούς Colorgraphs!

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας “Taste the Music” θα συμπληρώνονται ιδανικά – όπως κάθε καλό βράδυ – από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.


INFO

Ημερομηνία: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου
Τοποθεσία:
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Προπώληση: viva.gr
Ώρα έναρξης:
 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00
Τιμή εισιτηρίου:
ΖΩΝΗ Α: 12€
ΖΩΝΗ Β: 10€
Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook / Instagram Youtube




Δες και αυτό!