Τον ξεγέλασαν στο Grindr και του επιτέθηκαν με σφυριά

17/10/2019

O Μαρκ Πάουερ, ένας γκέι άνδρας που ζει στο Δουβλίνο, αποφάσισε να βγει με έναν άνδρα με τον οποίο συνομιλούσε στο Grindr.

Όταν έφτασε στον χώρο που είχαν κανονίσει, συνειδητοποίησε ότι οι φωτογραφίες που είχε δει ήταν ψεύτικες και ότι είχε πέσει στην παγίδα μιας ομάδας έφηβων αγοριών.

Τα άγνωστα αγόρια, αφού εντόπισαν τον Μαρκ, τον χτύπησαν με σφυριά ενώ βανδάλισαν και το αυτοκίνητό του.

Ο Μαρκ μίλησε για το περιστατικό στο Facebook, ανεβάζοντας φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τα χτυπήματα που έχει δεχθεί.

“Έπεσα θύμα μιας προμελετημένης ομοφοβικής επίθεσης εδώ στο Δουβλίνο”, έγραψε.

“[…] Προσπάθησαν να με σκοτώσουν με αυτά τα όπλα. Δεν τα κατάφεραν, αλλά είμαι στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης στο νοσοκομείο με τραυματισμούς προσώπου και το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε. Είμαι εντάξει, αλλά θυμωμένος. “

https://www.facebook.com/marc.power1/posts/10158347950815681

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 10.30 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης. Η αστυνομία εξετάζει φωτογραφίες από την περιοχή ενώ διερευνά κατά πόσο το περιστατικό μπορεί να χαρακτηριστεί ως έγκλημα μίσους.

Ο Πάουερ κάλεσε τον κόσμο να τον βοηθήσουν να βρει τους δράστες. “Πρέπει να μάθω γιατί το Grindr επιτρέπει τη βία για να ανοίξει λογαριασμούς”, είπε. “Η αστυνομία είναι χρήσιμη, αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!