Γκέι πορνοστάρ για βραβεία Pornhub: “Η πιο ομοφοβική εμπειρία της ζωής μας”

13/10/2019
από

Η δεύτερη απονομή των βραβείων Pornhub πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Εκεί ο Όστιν Βολφ κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο γκέι περφόμερ και ευχαρίστησε συγκινημένος τον σύντροφό του.

https://www.instagram.com/p/B3gGsLOjOyz/

Στην τελετή βρέθηκαν επίσης οι γκέι πορνοστάρ Νικ Φτι και Κλαρκ Ντέιβις, οι οποίοι κατηγόρησαν την τελετή για ομοφοβία.

“Φεύγουμε λοιπόν από τα βραβεία Pornhub, που ήταν η πιο ομοφοβική εμπειρία της ζωής μας”, λέει ο Φιτ σε ένα βίντεο που ανέβασε. “Δεν ανέβασαν κανένα γκέι πορνοστάρ στη σκηνή εκτός από τον Όστιν, που άξιζε τη νίκη… Αλλά σε όλους τους άλλους συμπεριφέρθηκαν σκατά και μας έβαλαν να κάτσουμε σε περίεργες θέσεις, μας είπαν ότι μπορούμε να σηκώσουμε τα βραβεία στην γαμημένη αίθουσα.”

https://twitter.com/i/status/1182880851438104576

“Ήταν μια μεγάλη ομοφοβική καταστροφή και εύχομαι ότι το TR8GAYPORN και το Queermenow θα ενημερωθούν για αυτή την αηδία. Pornhub ντροπή σου”.

Η απάντηση του Pornhub

“Εκτιμάμε όλα τα ταλέντα και τα αντιμετωπίζουμε όλα ισότιμα. Όλοι/ες είχαν τη δυνατότητα να περπατήσουν το κόκκινο χαλί. Το κάθε άτομο έπρεπε να περιμένει σε μια γραμμή για να περπατήσει στο χαλί. Κατά τη διάρκεια της τελετής, η γραμμή έγινε μεγάλη και οι άνθρωποι κλήθηκαν να πάνε τις θέσεις τους. Δεν είχε καμία σχέση με το να είσαι γκέι ή στρέιτ.

Οι μισοί από όλους τους νικητές των κατηγοριών αποδέχτηκαν τα βραβεία τους στη σκηνή. Οι υπόλοιποι τα έλαβαν στο σαλόνι.

Ο καθένας μπορούσε να καθίσει όπου θέλει, εκτός από ένα μικρό VIP τμήμα.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!