Μαθητής στην Πάτρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying

25/09/2019

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει ένας 16χρονος μαθητής στην Πάτρα, θύμα bullying.

Σύμφωνα με το lepantortv.gr, οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό του παιδιού τους από συμμαθητή τους και την διαδικτυακή διαπόμπευσή του μέσω Instagram. Ο μαθητής της Α΄ Λυκείου δεν άντεχε να αντικρύσει τους συμμαθητές του καθώς αισθανόταν ντροπιασμένος.

Ο 16 χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και ευτυχώς το γαύγισμα του σκύλου του κινητοποίησε τον πατέρα του, που βρήκε το παιδί στο χείλος της, να κοιτά προς το κενό και να κλαίει.

Λίγα λεπτά πριν είχε πει πως πάει μια βόλτα γιατί ένιωθε στρεσαρισμένος ζητώντας από την μητέρα του να τον φιλήσει λέγοντάς της «μπορεί να μην έχεις άλλη φορά την ευκαιρία», κάτι που τους θορύβησε, σε συνδυασμό με την αλλαγή της συμπεριφορά του, τις τελευταίες ημέρες.

Για το περιστατικό νωρίς το πρωί, ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα συνεδριάσει για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, ενώ οι γονείς με ψυχολόγο, αφού έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες, εστιάζουν στο να ξεπεράσει το παιδί τους, τα όσα όπως κατήγγειλαν βίωσε περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

Πηγή: lepantortv.gr

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!