Σεφ ετοιμάζει ισορροπημένα γεύματα για σεξεργάτριες που εργάζονται μέχρι αργά

14/09/2019

Μια πρώην σεφ, η Nikeisah Newton, από το Portland των Ηνωμένων Πολιτειών έχει βάλει σαν στόχο στην ζωή της να ταΐσει σωστά και ισορροπημένα τις σεξεργάτριες.

Η 38χρονη σεφ ξεκίνησε την υπηρεσία “Meals 4 Heels” η οποία παραδίδει σπιτικά φαγητά σε στρίπερς, ντομινατρίξ, σεξεργάτριες και άτομα που δουλεύουν σαν προστασία σε μαγαζιά και δουλεύουν μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

H Nikeisah ποζάρει με δύο πιάτα της (Εικόνα: SWNS)

Η ιδέα της Nikeisah γεννήθηκε όταν μια μέρα μαγείρεψε αργά το βράδυ για μια φίλη της στρίπερ και τις φίλες της, οι οποίες είχαν γυρίσει αργά το βράδυ από την δουλειά και δεν είχαν τι να φάνε.

Με τα περισσότερα μαγαζιά να είναι κλειστά αργά το βράδυ και τα ελάχιστα μαγαζιά που είναι ανοιχτά να προσφέρουν ανθυγιεινές επιλογές, όπως τηγανιτές πατάτες και φτερούγες κοτόπουλου, η Nikeisah εκμεταλλεύτηκε αυτό το κενό στην αγορά για να δημιουργήσει την υπηρεσία της.

Η Σεξαργάτρια Jordan Arentz ποζάρει τρώγοντας το φαγητό του “Meals 4 Heels” (Εικόνα: SWNS)

Το Portlant θεωρείτε η «στριπ κλαμπ πόλη» της Αμερικής, καθώς είναι η πόλη που έχει τα περισσότερα στριπ κλαμπ στην Αμερική.

Η ίδια δήλωσε το metro.co.uk «Έχω τόσες πολλές φίλες που δουλεύουν ως σεξεργάτες, στριπερς, χορεύτριες και προστασία σε μαγαζιά. Η δουλειά στο σεξ είναι αρκετά στιγματιστική και πολλές φορές δαιμονοποιείται.»

«Όταν οι στρίπερ τρώνε τα γεύματά μου δεν μένουν νηστικές και έχουν την ενέργεια να δουλέψουν, να σκαρφαλώνουν στους στύλους και να χορεύουν χωρίς να αισθάνονται φουσκωμένες και με αέρια».

Σπιτικά φαγητά απο το “Meals 4 Heels” (Εικόνα: SWNS)

«Οι χορεύτριες πολλές φορές δεν μπορούν να κάνουν διάλειμμα από την εργασία τους για να πάνε να φάνε και πολλά από τα μαγαζιά αποδεσμεύουν τους μάγειρές του νωρίτερα για να σώσουν λεφτά. Τίποτα δεν είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθήσει τις γυναίκες που εργάζονται εκεί».

Αν και επιχείρηση της Nikesah είναι σχετικά καινούργια η ίδια εξυπηρετέι πάνω από 20 πελάτες μέσα σε μια εβδομάδα.




Δες και αυτό!