Ο Scott και η Jo ζουν στο Λιντς της Βρετανίας. Μετά από χρόνια σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν.

Δεκατρείς μήνες μετά τον γάμο τους ανακάλυψαν ότι δεν μπορούν να είναι μαζί ως ζευγάρι και γι΄αυτό ξεκίνησαν τις διαδικασίας για να ακυρώσουν τον γάμο τους.

“Νιώθω ελεύθερος να μπορώ να είμαι ολόκληρος ο εαυτός μου και είμαι ενθουσιασμένος για να μάθω τι θα ακολουθήσει”, έγραψε πριν λίγες μέρες ο Scott στο Twitter ενώ μια μέρα μετά ακολούθησε ένα ακόμη tweet, αυτή τη φορά από τον λογαριασμό της γυναίκας του. “Υπογράψαμε την αίτηση ακύρωσης του γάμους μας σήμερα. Λανθασμένη συγκατάθεση. Απ΄ότι φαίνεται είμαστε και οι δύο γκέι…”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η Jo έχει ήδη βρει συντροφιά στο πρόσωπο μιας γυναίκας που γνώρισε το ιατρείο που εργάζεται ως οδοντίατρος. Μάλιστα κάνουν αρκετή παρέα και με τον πρώην πλέον σύζυγο της Jo.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!