Γκέι εκπρόσωπος του Tραμπ προσπαθεί να πείσει ότι ο Μάικ Πενς δεν είναι ομοφοβικός

05/09/2019
από
Ο Μάικλ Ρίτσαρντ «Μάικ» Πενς είναι Αμερικανός πολιτικός και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Μάικλ Ρίτσαρντ «Μάικ» Πενς είναι Αμερικανός πολιτικός και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Προφανώς και απέτυχε εντελώς να αποδείξει, ότι ο Μάικ Πενς (Mike Pence), ο αναπληρωτής Αντιπρόεδρος, δεν είναι ομοφοβικός, μιας κι ο Πενς έχει μια μακρά και τρομακτική ιστορία επιθέσεων προς την κοινότητα LGBTQI+, είτε μιλάμε για την υποστήριξή του στη «θεραπεία μετατροπής» είτε για την αντίθεσή του στην προστασία από εγκλήματα μίσους, είτε για την ισότητα των γάμων.

Ο Μάικλ Ρίτσαρντ «Μάικ» Πενς είναι Αμερικανός πολιτικός και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Μάικλ Ρίτσαρντ «Μάικ» Πενς είναι Αμερικανός πολιτικός και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Τραμπ φέρεται να αστειεύτηκε, κάποια στιγμή μ’ όλο αυτό, λέγοντας ότι ο Πενς «θέλει να κρεμάσει τους ομοφυλόφιλους» (αυτό αργότερα διαψεύστηκε, αλλά σ’ αυτό το σημείο, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε).

Όμως, όπως φαίνεται από τα γεγονότα, ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να γλιτώσει τον Πενς από τον εαυτό του, καθώς έχει στρατολογήσει τον αναπληρωτή γραμματέα τύπου Τζαντ Ντιρί (Judd Deere) – ο οποίος είναι ανοιχτά gay – να προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο Πενς δεν είναι στην πραγματικότητα αντι-LGBTQI+ , παρά την ιστορία του.

Δύσκολη αποστολή, ομολογουμένως. Αν αναρωτιέστε, αν τα καταφέρνει και πώς τα πάει, η απάντηση είναι ότι δεν τα καταφέρνει και αποτυγχάνει παταγωδώς!

“Για όλους εσάς, που εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ο αντιπρόεδρος μας είναι αντι-LGBTQI+, σας παραπέμπω στο πρόγραμμα της Δεύτερης Κυρίας (της συζύγου του), που αναφέρει ότι θα συναντήσουν (τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας) Λίο Βαράντκαρ (Leo Varadkar) και τον σύντροφό του Δρ. Μάθιου Μπάρρεττ (Matthew Barrett) για μεσημεριανό γεύμα στην Ιρλανδία .

Οπότε, για να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα:

Επειδή ο Πενς είναι πρόθυμος να παραστεί σε ένα επίσημο γεύμα με έναν gay ηγέτη και τον σύζυγό του – κάτι που αποτελεί μέρος της δουλειάς του, είναι μέρος των καθηκόντων του και είναι υποχρεωμένος να το κάνει, ουσιαστικά – αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να είναι ομοφοβικός, ή ότι ξαφνικά δεν έχει αντι-LGBTQI+ πεποιθήσεις;


Ευτυχώς, κανείς δεν το έχαψε, αντίθετα όλος ο καλός ο κόσμος του Twitter, είπε τα πράγματα με το όνομά τους και αποκάλυψε το γελοίο επιχείρημα του Τζαντ Ντιρί.

“Είσαι σοβαρός;!” έγραψε μέχρι κι ο σχεδιαστής του Queer Eye, Μπόμπυ Μπέρκ (Bobby Berk) μαζί με ένα emoji με facepalm, ενώ η drag Willam Bart Belli, από την 4η σεζόν του Drag Race Star πρόσθεσε: “Δε μπορώ να πιστέψω ότι νομίζετε ότι αυτό το tweet ενισχύει την περίπτωσή σας. Αυτός ήταν εντελώς υπέρ για τη “θεραπεία” μετατροπής;!; Καλά!”

https://avmag.gr/66977/kata-ton-amvloseon-ke-ton-gkei-gamon-o-ipopsifios-antiproedros-tou-trab/




Δες και αυτό!