Επιτέθηκαν σε gay συμμαθητή τους και το έγραψαν σε βίντεο

27/08/2019
από

Την επίθεση που δέχθηκε στα αποδυτήρια του σχολείου, κατήγγειλε ένας μαθητής του Alexandria Monroe High School στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις συμμαθητές του επειδή είναι gay, οι οποίοι μάλιστα βιντεοσκόπησαν το όλο περιστατικό.

Tο βίντεο στη συνέχεια έγινε γνωστό στο υπόλοιπο σχολείο ενώ κάποιος το προώθησε και στη μητέρα του θύματος.

“Ο τύπος που μου επιτέθηκε στεκόταν δίπλα από ντουλάπι μου και δεν σταματούσε να με κοιτάζει. Κατάλαβα ότι κάτι θα συμβεί” δήλωσε ο μαθητής που δέχθηκε την επίθεση. “‘Αρχιζε να με σπρώχνει, αλλά μετά σταμάτησε και τα πάντα ηρέμησαν, έτσι σκέφτηκα ότι πρέπει να φύγω. Μετά άρχισαν οι μπουνιές”.

«Αισθάνθηκα να με χτυπά κάμποσες φορές και έτσι χτύπησα το κεφάλι μου στον καθρέφτη. Μετά με ξαναχτύπησε. Όλα έγινα πολύ γρήγορα. Θυμάμαι να με έχουν κολλημένο στον τοίχο“, πρόσθεσε, εξηγώντας ότι δύο άλλοι μαθητές τον κρατούσαν για να μη φύγει.

Το θύμα υποστήριξε επίσης ότι έχει κακοποιηθεί και στον παρελθόν από τα ίδια άτομα, λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το έγκλημα. Οι υπεύθυνοι του σχολείου δήλωσαν στην οικογένεια του θύματος ότι δύο από τους μαθητές που φαίνονται στο βίντεο έχουν ήδη αποβληθεί από το σχολείο, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.




Δες και αυτό!