Διοργανώτρια Straight Pride κατηγορεί τον gay γιο της για την κακή σχέση τους

08/08/2019
από

Ο Matthew Mason έχει βάλει σκοπό να ακυρώσει το Straight Pride, που διοργανώνει η μητέρα του Mylinda Mason, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Modesto της Καλιφόρνια, στις 24 Αυγούστου.

Σε συνέντευξή του στο Modesto Bee, δήλωσε:

«Είμαι σίγουρος ότι το Modesto δεν είναι τόπος ρητορικής μίσους …. πιστεύουν ότι ο Δυτικός Πολιτισμός πρέπει να είναι straight, λευκός και χριστιανικός με ένα πολύ συγκεκριμένο δίπολο φύλου. Πιστεύουν ότι αυτό πρέπει να είναι ένας πόλεμος πολιτισμού. Είναι ρητορική που έχω ακούσει όλη μου τη ζωή.” 

Μιλώντας στο NBC, η μητέρα του, Mylinda Mason, ισχυρίστηκε ότι είναι “πολύ χαρακτηριστικό” για τους “gay γενικά να απομακρύνονται από την οικογένεια και τους φίλους σε κάποια φάση” .

Η Mason παραδέχτηκε ότι έπαιρνε μαζί της το γιο της σε διαμαρτυρίες ενάντια στους LGBT+ ανθρώπους ως έφηβο, όταν αγωνιζόταν με τη δική του σεξουαλικότητα. Παραδέχτηκε, ότι «μπορούσα να δω την αγωνία στο πρόσωπο του γιου μου» , αλλά κατηγόρησε τη σεξουαλικότητά του για την κακή σχέση, που έχουν μεταξύ τους:

“Το μόνο που μπορώ να πω για το γιο μου είναι ότι έχω διαβάσει πολύ τη λέξη «μίσος» εκεί έξω και δε μισώ τον γιο μου, δε μου αρέσει ο γιος μου, δεν αγαπώ τον γιο μου, λατρεύω τον γιο μου – και θέλω τον γιο μου στον ουρανό μαζί μου μια μέρα. Κι έτσι θα παραμείνω σθεναρή σε ό, τι πιστεύω ότι είναι οι οικογενειακές αξίες της Βίβλου.” 

Μιλώντας για το Straight Pride, πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι η λέξη «υπερηφάνεια» έχει κλαπεί, αν θέλετε, ή έχει κυριευτεί από το κακό, και θέλω να πω, ότι παίρνουμε πίσω αυτήν την υπερηφάνεια, για τον παντοδύναμο Θεό μας, στον δημιουργό μας και τον λόγο Του.” 

Πρόσθεσε ακόμη ότι το Straight Pride είναι μία γιορτή για την

«ετεροφυλοφιλία, την αρρενωπότητα, τη θηλυκότητα, τα γεννημένα και τα αγέννητα μωρά, τον δυτικό πολιτισμό, τη θαυμάσια χώρα μας και τον χριστιανισμό» .

Στο μεταξύ, ο Matthew Mason δήλωσε, ότι απορρίφθηκε από την οικογένειά του, όταν έκανε coming out, ως ομοφυλόφιλος στα 19 του και αποξενώθηκε από τη μητέρα του για αρκετά χρόνια:

«Βρίσκομαι σε μία μοναδική θέση για να μιλήσω για την προέλευσή της, η οποία είναι η λευκή υπεροχή, και δεν ένιωθα ότι είχα το δικαίωμα να μείνω σιωπηλός. Η Mylinda μιλά συνεχώς για την ρεβιζιονιστική ιστορία μας, αλλά στην πραγματικότητα το στυλ της ιστορίας της είναι ρεβιζιονιστικό. Η γενοκτονία του ιθαγενούς πληθυσμού της Βόρειας Αμερικής δεν καλύφθηκε ποτέ από την οικογενειακή μας εκπαίδευση. Έμαθα για τους «λευκούς άνδρες που δημιούργησαν τον κόσμο» , για να παραθέσω τα λόγια της Mylinda, αλλά καθώς μεγάλωσα και γνώρισα λίγο περισσότερο την ιστορία, συνειδητοποίησα ότι αυτοί οι λευκοί άνδρες που έχτισαν τον κόσμο, τον έχτισαν στις πλάτες των μη-λευκών ανθρώπων, των δούλων και των ανθρώπων που οδηγήθηκε σε γενοκτονία.”  

Η Mylinda Mason αρνείται ότι είναι υπερασπίστρια των λευκών.




Δες και αυτό!