“Όταν έκανα coming out μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος”

31/07/2019
από

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Iain Lee έκανε coming out ως bisexual φέτος, μετά από τέσσερις μήνες από το διαζύγιο με την σύζυγό του.

Σήμερα (31 Ιουλίου), ο Lee επιστρέφοντας στο “Good Morning Britain” μίλησε για τη σεξουαλικότητα του και μοιράστηκε την εμπειρία του να βγαίνει με το κοινό.

“Έκανα coming out ως bisexual και τώρα το έχω πει και στην τηλεόραση, οπότε πρέπει να είναι αλήθεια. Είχα μια πραγματικά δύσκολη ​​χρόνια και ένα εξαιρετικά άσχημο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, που με έκαναν να τα χάσω.

Έτσι, ξεκίνησα να βλέπω έναν θεραπευτή για να μιλήσω γι ‘αυτό, στην πορεία μιλούσαμε και για κάθε κακοποίηση, που είχα ως νεαρός άνδρα και στη συνέχεια δουλέψαμε το γιατί άρχισα να παίρνω ουσίες. Αποδείχτηκε ότι πιθανότατα το άγχος, η κατάθλιψη και η λήψη ουσιών αφορούν στην πραγματικότητα το ποιο είμαι. Έτσι, έκανα coming out κι όλος ο κόσμος ήταν σε φάση “Α, οκ” .

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Ήταν ένα τεράστιο πράγμα και σχεδόν όλος ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Και δεν είναι ότι θα αρχίσω τώρα να γυρίσω σε μαγαζιά και θα κάνω queening και θα βγαίνω και τέτοια, δεν είναι αυτό, αλλά πρέπει να το πω πια, ότι τα έχω κάνει αυτά τα πράγματα στο παρελθόν και μάλιστα με πολλή ντροπή, και πραγματικά δε χρειάζεται να ντρέπομαι. Είμαι σε μια καλή φάση της ζωής μου.” 




Δες και αυτό!