Μοντέλο της Fenty Beauty λέει ψέμματα ότι είναι τρανς μετά από τρανσφοβικά post στο Facebook

31/07/2019

Μοντέλο της Fenty Beauty, την εταιρία καλλυντικών της Rihanna, είπε ότι είναι τρανς γυναίκα προκειμένου να «ξεγλιστρήσει» από κριτική που της ασκήθηκε για τρανσφοβικά σχόλια που είχε κάνει.

Συγκεκριμένα τον Μάιο η Carissa Pinkston πόσταρε μια σειρά από τρανφοβικά σχόλια στο Facebook, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Rissa Danielle, μερικά από τα οποία έγραφαν:

“Το να είσαι τρανς (γυναίκα) δεν σε κάνει γυναίκα. Σε κάνει απλά τρανς.”

Το πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management το οποίο συνεργαζόταν με την Carissa σταμάτησε την συνεργασία μαζί της και η ίδια αντί να απολογηθεί χρησιμοποίησε το Instagram, σε μια ανάρτηση η οποία τώρα έχει κατέβει, για να κάνει “coming out” σαν τρανς γυναίκα.

“Δεν ένιωθα έτοιμη να κάνω coming out, αλλά σήμερα μόλις απολύθηκα και συνεχίζω να λαμβάνω απειλητικά μηνύματα και απειλές, οπότε νιώθω ότι αναγκάζομαι να σας πω την αλήθεια. Είμαι trans γυναίκα. Έκανα φυλομετάβαση σε πολύ νεαρή ηλικία και ζω από τότε σαν γυναίκα».

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό αργότερα η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν είναι τρανς άτομο και απολογήθηκε για τις τρανσφοβικής δηλώσεις της, αιτιολογώντας την συμπεριφορά της στο νεαρό της ηλικίας της και στο γεγονός ότι πανικοβλήθηκε.




Δες και αυτό!