Επικό βίντεο από την Πολωνία γιορτάζει τα LGBTQI+ άτομα

31/07/2019
από

Επικό lip sync βίντεο με πολιτικά πρόσωπα, διασημότητες και ακτιβίστριες και ακτιβιστές της Πολωνίας κάνει τον γύρω του διαδικτύου, με σκοπό την καταπολέμηση της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας.

#PolandCalmDown

Το κομμάτι είναι το «You Need To Calm Down» της Taylor Swift και στην περιγραφή του βίντεο διαβάζουμε ότι γίνεται προσπάθεια ευαισθητοποίησης λόγω και του κλίματος, που διαμορφώνεται από τη συντηρητική κυβέρνηση της Πολωνίας.

Οι πολιτικοί που εμφανίζονται στο βίντεο περιλαμβάνουν τον αντιπρόεδρο της Βαρσοβίας, Paweł Rabiej και τον αρχηγό του κόμματος της σοσιαλδημοκρατίας της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Robert Biedron.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Jakub Kwiecinski, που απογοητεύθηκε από τις αυξανόμενες αντι-LGBT καμπάνιες στη χώρα του και ήθελε να κάνει κάτι.

Μιλώντας στο LGBTQ Nation, δήλωσε ότι η κοινότητα τον βοήθησε να δημιουργήσει το βίντεο, παρά την έλλειψη πόρων: «Ζήτησα από τα LGBT άτομα να καταγράφουν τα δικά τους βίντεο και να τα στείλουν σε εμάς» .

Η πρόσκληση είχε τεράστια ανταπόκριση με πάνω από 350 υποβολές βίντεο από μέλη της πολωνικής LGBT+ κοινότητας, που δημιούργησαν μία εξαιρετική σύνθεση lip-sync με το ‘You Need To Calm Down’ .

Το βίντεο τελειώνει με ένα μήνυμα στα πολωνικά και στα αγγλικά και χρησιμοποιεί το hashtag #PolandCalmDown.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ:




Δες και αυτό!