Ηνωμένο Βασίλειο: Υπέστη ομοφοβική επίθεση από τις φίλες της

09/07/2019
από

«Νόμιζε ότι ήταν φίλες της. Όλα αυτά συνέβησαν ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μαμά της.”

Ένα έφηβο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από τις φίλες της, που την αποκάλεσαν «f ** king λεσβία» στο δρόμο.

Η Ellie-Mae Mulholland, 18 ετών, από το Hull, UK, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση από τις φίλες της. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι και συνάντησε δυο φίλες της από τους οποίες ζήτησε τα 10 £ που της χρωστούσε μία εξ αυτών, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου. Σύμφωνα με το Hull Live, οι δύο επιτιθέμενες χτύπησαν τη Mulholland λέγοντάς της ότι «εσύ κι η κοπέλα σου θα πάθετε δέκα φορές χειρότερα την επόμενη φορά» .


Η αδελφή της, Stevie-Leigh Ansell, δήλωσε ότι της έσπασαν τη μύτη, της μαύρισαν τα μάτια κι έχει δύο μεγάλα χτυπήματα στο κεφάλι της.

Η Ansell είπε: «Η μικρότερη αδελφή μου ήταν έξω και είχε πάρει τον δρόμο για το σπίτι, φεύγοντας από το σπίτι της φίλης της. Είδε κάτι φίλες της, οι οποίες ΗΤΑΝ φίλες της, και μία από αυτές της χρωστούσε 10 λίρες και η Ellie ρώτησε γι ‘αυτό. «Η άλλη κοπέλα είπε ότι ποτέ δεν είχε δανειστεί και τότε και οι δύο μαζί την χτύπησαν. Επειδή είναι ομοφυλόφιλη την αποκαλούσαν «λεσβία» , και της είπαν ότι “εσύ και η κοπέλα σου θα πάθεται δέκα φορές χειρότερα την επόμενη φορά» . Νόμιζε ότι ήταν φίλες της. Όλα αυτά συνέβησαν ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μαμά.”

Η επικεφαλής επιθεωρήτρια της αστυνομίας του Humberside Alli Sweeting δήλωσε:

«Η αρχική έκθεση που λάβαμε αφορούσε μια κοινή επίθεση, όμως από τότε, έχουμε δει ρεπορτάζ στα ΜΜΕ, και πιστεύεται, ότι αυτό είχε ομοφοβικό κίνητρο. Είμαστε στα αρχικά στάδια των ερευνών μας και θα μιλήσουμε στο θύμα και σε άλλα εμπλεκόμενα άτομα, για να καθορίσουμε τις πλήρεις συνθήκες του περιστατικού. Αν διαπιστωθεί ότι υπήρξε ομοφοβικό κίνητρο, θα το αντιμετωπίσουμε καταλλήλως. Αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά και τα εγκλήματα μίσους και δεν έχουμε καμία πρόθεση οι κοινότητες να υποφέρουν από τη μισαλλοδοξία των άλλων» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!