Επιτέλους στη φυλακή ο δράστης που απείλησε gay άνδρα και του διέλυσε το σπίτι

09/07/2019
από

“Είναι ένας f*** queer c***. Θα υπάρξουν πτώματα. Σας είπα ότι θα τον σκοτώσω” , δήλωσε ο Walker στην αστυνομία.

Βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε έναν άνθρωπο, επειδή κατέστρεψε το σπίτι ενός ομοφυλόφιλου άνδρα και τον απειλούσε με μαχαίρι. Η αστυνομία συνέλαβε τον Matthew Walker, 45 ετών, όταν τον βρήκαν κρεμασμένο από ένα θρυμματισμένο παράθυρο στο σπίτι του Gareth Dixon στις 4 Ιανουαρίου 2019.
Ο Walker έφτασε στο σπίτι του Dixon στο Hull με ένα μπαστούνι του γκολφ και ένα ξύλινο ρόπαλο. Φώναζε: «Θα σε f**king σκοτώσω, queer c**t» . Στη συνέχεια έσπασε τα παράθυρα και την μπροστινή πόρτα.

Το δικαστήριο άκουσε τον Walker που παραδέχτηκε να λέει στην αστυνομία ‘f**k off’ όταν οι αξιωματικοί του είπαν να σταματήσει. Η αστυνομία τελικά ακινητοποίησε τον Walker και τον συνέλαβε. Ο Walker είπε στην αστυνομία: «Το αξίζει. Είναι ένας f ** king queer c ** t. Θα υπάρξουν πτώματα. Σας είπα ότι θα τον σκοτώσω. Θα τον κάνω κομμάτια, κι εσείς απλά θα κοιτάτε.” 

Ο Walker έσπασε τα παράθυρα του ισογείου και το μέρος που ο Dixon κρατούσε την ταραντούλα του, την Beyonce.

Μην τα πολυλογούμε, ο Walker αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και επέστρεψε για δεύτερη φορά. Προσπάθησε να σπάσει την πόρτα και τον απειλούσε με ένα μαχαίρι.

Ο Dixon δήλωσε στο HullLive ότι αισθάνεται σαν κρατούμενος μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Έχει αρχίσει πάλι να αυτοτραυματίζεται, καθώς φοβάται να φύγει από το σπίτι του:
«Δεν πρέπει να επιτρέπεται κάποιος να απειλεί κάποιο άτομο λόγω της σεξουαλικότητάς του. Το μισώ. Με κάνει να νιώθω άρρωστος. Γι ‘αυτό δε βγαίνω πια. Με οποιοδήποτε χτύπημα στην πόρτα παθαίνω καρδιακή προσβολή.” 

Ο Walker εμφανίστηκε στο δικαστήριο Hull Crown τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες στη φυλακή.




Δες και αυτό!