Μια γιορτή για LGBT επιστημόνισσες/νες τεχνολογικού και θετικού πεδίου

05/07/2019
από
Η Science World γιορτάζει τα LGBT άτομα, που δραστηριοποιούνται στο πεδίο των θετικών επιστημών, της τεχνολογίας και της μηχανικής (STEM).

Καθώς τα Pride συνεχίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο, η Science World δίνει μία μικρή παράταση, για μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στα LGBTSTEM άτομα.
Μια έρευνα του 2013 διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 40% των LGBTQ ανθρώπων που εργάζονται στο STEM πεδίο, δεν είχαν κάνει coming out και ότι τα gay και αμφί άτομα που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο ήταν λιγότερο πιθανό να επιλέξουν τον τομέα των επιστημών ή της τεχνολογίας.

Η Science World θα φιλοξενήσει την εκδήλωση LGBTSTEM Day Career Networking και την LGBTSTEM Expo για να γιορτάσει τα LGBT άτομα του τομέα των θετικών επιστημών, της τεχνολογίας και της μηχανικής (STEM), που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, που παραμένουν στη ντουλάπα και που κάνουν τον δικό τους αγώνα προς την αποδοχή.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μαθήτριες/ές Λυκείου και σε φοιτήτριες/τές Πανεπιστημίου, που θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με επαγγελματίες του STEM τομέα, που αυτοπροσδιορίζονται ως LGBTQ άτομα, που θα μοιραστούν την εμπειρία τους στην ενασχόλησή τους στον επιστημονικό τομέα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!