Ο δήμαρχος της Βοστόνης έδωσε έγκριση για “Straight Pride”

28/06/2019
από

Η Βοστόνη έδωσε έγκριση για “Straight Pride” που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στις 3μμ.

Το “Straight Pride” διοργανώθηκε από την Super Happy Fun America, μια ομάδα της οποίας η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι οι straight άνθρωποι είναι “η πιο άγρια ​​καταπιεσμένη ταυτότητα της Αμερικής” .

Σύμφωνα με το Boston.com, παρόλο που οι διοργανωτές έχουν λάβει άδεια για να πραγματοποιήσουν το “Straight Pride” , εκκρεμεί ακόμη έγκριση από την αστυνομία και την επιτροπή αδειοδότησης.

Ο πρόεδρος της ομάδας John Hugo είπε στη συνέντευξη τύπου: “Συμφωνώ ότι είναι ασυνήθιστο να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά πολλά πράγματα φαίνονται στην αρχή ότι δεν είναι πολύ δημοφιλή, αλλά στη συνέχεια γίνονται mainstream” .

“Δε μισούμε κανέναν, απλά θέλουμε να έχουμε τη δική μας γιορτή, όπως όλοι έχουν το ίδιο δικαίωμα. Όλοι οι άνθρωποι από όλες τις κοινότητες είναι ευπρόσδεκτοι εφ ‘όσον δείχνουν σεβασμό.” 

Ο δήμαρχος της Βοστόνης, Marty Walsh, είπε στο Twitter: “Οι άδειες για τη διοργάνωση ενός δημόσιου γεγονότος χορηγούνται βάσει επιχειρησιακής σκοπιμότητας που δε βασίζεται σε αξίες ή υποστήριξη πεποιθήσεων.” Ωστόσο, ο δήμαρχος επίσης ότι δεν θα παρευρεθεί στο “Straight Pride” .




Δες και αυτό!