Την ημέρα διεξαγωγής του Τhessaloniki Pride επέλεξαν οι “Ενωμένοι Μακεδόνες” να διοργανώσουν το δικό τους – straight-  Pride.

«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασικό πρότυπο της οικογένειας», αναφέρουν στο γεμάτο υποβόσκουσα τεστοστερόνη κι εθνικισμό κάλεσμά τους.

Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Facebook που έσπευσαν να τρολάρουν τους “άξιους Μακεδονομάχους της ελληνικής οικογένειας”. Εμείς ψαρέψαμε κάποια απ΄αυτά τα σχόλια. 

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε ξεφύγει τελείως
    Και μετά λέτε γιατί σας χλευάζει ο κόσμος
    Εάν δεν θέλετε να προκαλείτε αφήστε τα ιστορικά που δεν τα ξέρετε κιόλας κατά μέρος!

    • Ο κόσμος χλευάζει τους ηλίθιους. Τι είναι το straight pride; Μήπως να κάνουμε και έρανο υπέρ των υγιών ανθρώπων επειδή κάνουμε εράνους για τους καρκινοπαθείς; Είστε εντελώς άρρωστοι πια;

Comments are closed.