Υποψήφια στη Β’ Πειραιώς με την παράταξη ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι η Στέλλα Μπελιά, εγκαινιάζοντας τη λίστα με τις ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ+ υποψηφιότητες (αυτών) των εθνικών εκλογών.

Η κα Μπελιά ήταν υποψήφια και στις ευρωεκλογές με την ίδια παράταξη.

Δείτε όσα μας είχε πει ως υποψήφια ευρωβουλεύτρια.

Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να ενημερωθούμε και γι΄ άλλες ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ+ υποψηφιότητες.

Λίγα λόγια για τη Στέλλα Μπελιά

Η ίδια γεννήθηκε στην Νίκαια Αττικής το 1966 και έχει δύο γιους 12 ετών. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Αθήνας (σημερινό ΤΕΑΠΗ) και έχει ειδικευτεί στο Θέατρο στην Εκπαίδευση (ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ).  Συμμετείχε πάντα σε συλλογικότητες της κοινωνίας των πολιτών, σε συνδικαλιστικά όργανα και σε επιστημονικές οργανώσεις.  Σήμερα είναι πρόεδρος στη μη κυβερνητική οργάνωση «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο»,πρόεδρος στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας και ταμίας του παραρτήματος της ΟΜΕΡ Αθήνας –(Παγκόσμια Οργάνωση για την Προσχολική Εκπαίδευση).

Η Πάολα Ρεβενιώτη κατεβαίνει υποψήφια με το ΜέΡΑ25

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Πάολα Ρεβενιώτη έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα με το ΜΕΡΑ25 στην Α’ Αθηνών. Μπορείτε να επικαιροποιήσετε τα νέα σας.

Comments are closed.