Ο George Michael “δεν άφησε τίποτα από την περιουσία του” στον σύντροφό του

04/06/2019
από

Ο σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz, κι ο πρώην του Kenny Goss δε θα πάρουν τίποτα από την περιουσία ύψους 97,6 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με αναφορές.

Η Sun ανέφερε ότι σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου, που εκδόθηκε στις 30 Μαΐου, η ακίνητη περιουσία του Michael μπορεί τελικά να διαμοιραστεί, δυόμισι χρόνια μετά από τον θάνατο του τραγουδιστή.

Ο Michael άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις αδελφές του Yioda και Melanie και έχει αφήσει ένα αγρόκτημα αγώνων ιπποδρομιών στον πατέρα του Kyriacos Panayiotou.

“Ο George ήταν αφιερωμένος στον πατέρα και τις αδελφές του, και ήθελε πάντα και είναι φροντισμένοι” , ανέφερε έγκυρη πηγή στη Sun.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Fawaz αρνείται να εγκαταλείψει ένα σπίτι αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, που ανήκε στον Michael στο Regent’s Park, στο οποίο ζούσαν μαζί, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα για την απομάκρυνσή του από εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Fawaz πιστεύει ότι ο Michael θα ήθελε ο ίδιος να παραμείνει στο σπίτι, παρόλο που δεν του το άφησε επίσημα με αναφορά στη διαθήκη του.

Η Sun πλησίασε τον Fawaz στο σπίτι του, με σκοπό να σχολιάσει τη διαθήκη, αλλά άνοιξε την πόρτα και είπε: «Σε καμία περίπτωση, σας ευχαριστώ. Να έχετε μια υπέροχη βραδιά.” 

Ο Fawaz ήταν εκείνος που βρήκε το σώμα του Michael, όταν πέθανε την ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016. Πιστεύεται, ότι ο Michael πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά ο Fawaz υποστήριξε ότι ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία.

Στους δικαιούχους συμπεριλαμβάνονται η εκδότης του Connie Filippello, ο ξάδελφός του Alex Georgiou, ο καλύτερος φίλος του και παραγωγός David Austin κι η βοηθός του, Michelle May, αναφέρει η Sun.

Αναφέρθηκε ότι τα έργα τέχνης του, οι αντίκες και το πιάνο του John Lennon θα πάνε στο The Mill Charitable Trust, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Michael το 2009.

Ο Michael κι ο πρώην σύντροφός του Goss ήταν μαζί για 13 χρόνια πριν χωρίσουν το 2009, αλλά συμφιλιώθηκαν πριν από το θάνατο του τραγουδιστή, ενώ με τον κομμωτή Fawaz ήταν ζευγάρι από το 2011, έως ότου πέθανε το 2016.




Δες και αυτό!