5+1 ερωτήσεις στον Theodore

30/05/2019

Λίγο πριν τη σημερινή του εμφάνιση στο Temple Athens, ζητήσαμε από τον Theodore να απαντήσει σε έξι ερωτήσεις μας.

Στην ερώτηση “ποιος είναι ο Theodore;” τι απαντάς;

Είναι πολύ δύσκολο να σκέφτομαι για τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο. Ο στόχος μου είναι μέσω της μουσικής να απελευθερώνω τον εσωτερικό μου κόσμο και να δημιουργούνται στον ακροατή τα συναισθήματα που έχει ανάγκη.

Τι εκπροσωπείς μουσικά;

Δεν νιώθω ότι εκπροσωπώ κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος. Θα μου άρεσε αν έστω και λίγο ενέπνεα ανθρώπους να ονειρεύονται δίχως όρια.

Τι να περιμένουμε από την εμφάνισή σου στο Temple Athens;

Θα παίξουμε τη μουσική από το Inner Dynamics, κάποια πιο παλιά τραγούδια και κάποια δείγματα από τη μουσική που δημιουργώ αυτόν τον καιρό. Εγώ περιμένω με ενθουσιασμό να ξεδώσω, να χορέψω, να φωνάξω, να κλείσω τα μάτια και να πάω κάπου άλλου.

Περιοδεία στις ΗΠΑ ή εμφανίσεις στην Ελλάδα;

Και τα δυο. Δεν τα ξεχωρίζω. Η σκηνή είναι παντού η ίδια. Η γεωγραφική τοποθεσία αλλάζει και η γλώσσα που μιλάει το κοινό. Την στιγμή που παίζω την πρώτη νότα δεν με απασχολεί αυτό. Με ενδιαφέρει μόνο να νιώσω και εγώ και ο κόσμος αυτή τη γλυκιά ένωση για μιάμιση ώρα.

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας υπερηφάνειας για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Εσύ θα γιορτάσεις αυτή την “υπερηφάνεια”;

Ο άνθρωπος πρέπει να είναι και να νιώθει ελεύθερος και υπερήφανος για την φύση του, την ταυτότητα του, τις επιλογές του. Πρέπει να αγαπάει, να εκφράζεται ελεύθερα. Πρέπει να περπατάμε ευτυχισμένοι κρατώντας υπερήφανα το χεράκι του αγαπημένου μας προσώπου. Εύχομαι η υπερηφάνεια και η ελευθερία αυτή να είναι δεδομένη ολόκληρο το χρόνο και να μην χρειάζεται να συγκεντρώνεται σε έναν μήνα. Εφόσον ο Ιούνιος χρειάζεται ακόμα για αυτό, τότε ναι θα γιορτάσω και εγώ.

Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα;

Αυτή την περίοδο ξαναγράφω μουσική. Έχω την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να δημιουργήσω χωρίς πίεση του χρόνου. Από τον Σεπτέμβρη ετοιμαζόμαστε για νέα ταξίδια και συναυλίες στην Ευρώπη και στην Αμερική!

Ο Theodore επιστρέφει live στο Temple Athens

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!