Με τη ζωή και τις δυσκολίες των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Κρήτη ασχολήθηκε η εκπομπή Ήρωες, που προβάλλεται στο τοπικό σταθμό Κρήτη TV.

Στην εκπομπή, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συζητά με άτομα, τα οποία μιλούν μπροστά στην κάμερα για τη ΛΟΑΤΚΙ+ τους ταυτότητα και για το ρατσισμό που έχουν βιώσει.

Σε μια κλειστή κοινωνία, στην Κρήτη, αποφασίζουν να πάρουν τα ρίσκα τους και να μιλήσουν ανοιχτά, κάποια από αυτά αποκαλύπτοντας ότι η οικογένειά τους θα το μάθει από την εκπομπή.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!