Μπλουζάκια “LGBTQ για τον Τραμπ” (!) για τον μήνα του Pride;

24/05/2019
από

Seriously? Αλήθεια τώρα; Τι φασούλα;


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, δίπλα στα καπέλα “Make Great Great Again” πουλάει μπλουζάκια “LGBTQ for Trump” .

Η λεζάντα για το μπλουζάκι γράφει: “Δείξτε την υπερηφάνεια και την υποστήριξή σας για τον Τραμπ” ενώ στην περιγραφή του, πέραν του ότι αναφέρει ότι είναι βαμβακερό, γράφει επιπλέον ότι είναι “περήφανα κατασκευασμένο στις ΗΠΑ” .

Από τον Απρίλιο του 2019, η διοίκηση του Τραμπ παραβίασε τα δικαιώματα της LGBT+ κοινότητας περισσότερες από 100 φορές, σύμφωνα με την GLAAD. Στις 100 αυτές ενέργειες περιλαμβάνονται οι επιθέσεις στα δικαιώματα των τρανς ατόμων, η απαγόρευσή τους στο να υπηρετούν στον στρατό, καθώς και τα ανύπαρκτα μέτρα προστασία των τρανς παιδιών στο σχολείο.

Το Trump Accountability Project της GLAAD κατέγραψε σχεδόν μία μισαλλόδοξη δράση κατά των LGBT+ ανθρώπων κάθε εβδομάδα, από την ανάληψη των καθηκόντων του Τραμπ και μετά. Να μην ξεχνάμε ακόμη, ότι το 2017 ο Τραμπ είχε αγνόησε επιδεικτικά τον Ιούνιο, ως μήνα υπερηφάνειας.

“Ο Τραμπ, ο οποίος απαγόρευσε στα τρανς άτομα να υπηρετούν στον στρατό, ο οποίος είναι ενάντια στις προστασίες των LGBT εργαζομένων ατόμων, που θέλει ο κόσμος να διώχνει τους LGBT πελάτες και ακόμη αρνείται την υπηκοότητα σε παιδιά ομόφυλων ζευγαριών των ΗΠΑ που γεννιούνται εκτός γάμου, πουλάει LGBTQ μπλουζάκια για το Pride” έγραψε ο David Mack του BuzzFeed στο twitter.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!