ΙΚΕΑ, Adidas, Listerine & Reebok για τον μήνα Υπερηφάνειας

23/05/2019
από

Όσο πλησιάζομαι στον μήνα υπερηφάνειας όλο και περισσότερες εταιρίες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους αφιερωμένα στο Pride. Ήδη τα Starbucks νωρίς-νωρίς προετοιμάστηκαν για να γιορτάσουν τον μήνα υπερηφάνειας και την επέτειο από τα 50 χρόνια του Stonewall.

Adidas

Η Adidas κυκλοφόρησε το αθλητικό παπούτσι της κλασικής σειράς Continental 80 με ρίγες στο πλάι, στα χρώματα της σημαίας του Pride.

Η Rita Ora, η οποία είναι bi και σχεδίασε το παπούτσι και δήλωσε: “έχετε την ελευθερία να αγαπάτε όποιο άτομο θέλετε και όπως σας αρέσει.”


H Reebok κυκλοφόρησε μία limited-edition Pride κολεξιόν, αφιερωμένη στην υγεία της LGBTI κοινότητας. Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη μεταξύ 15 Μαΐου και 30 Ιουνίου με μέρος των εσόδων να πηγαίνουν στο Fenway Health, κέντρο στη Βοστόνη, που εστιάζει στη φροντίδα LGBTI ανθρώπων.


Listerine

Το στοματικό διάλυμα Listerine, με αφορμή τον μήνα υπερηφάνειας κυκλοφόρησε το γνωστό προϊόν του σε συσκευασία στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η εταιρία πίσω από το προϊόν είναι η Johnson & Johnson’s.


IKEA

Τα ΙΚΕΑ στις ΗΠΑ αποφάσισαν να αντικαταστήσουν το μπλε με κίτρινο χρώμα στις γνωστές, τεραστίων διαστάσεων, τσάντες τους, με τα χρώματα του Pride. “Η κουλτούρα μας είναι να βάζουμε στο επίκεντρο το μαζί” δήλωσε ο Rafael Fantauzzi, US manager διαφορετικότητας και ένταξης.


Starbucks

Τα Starbucks είναι έτοιμα να γιορτάσουν τον μήνα του Pride




Δες και αυτό!