Υπουργός ισχυρίζεται ότι η Elsa θα κάνει τα παιδιά μας gay

21/05/2019
από

Η υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βραζιλίας, Damares Alves, δήλωσε: «Ξέρεις γιατί καταλήγει μόνη της σε ένα κάστρο πάγου, γιατί είναι λεσβία!» 

Σύμφωνα με το RT.com σε διάλεξή της, σχετικά με την Άμυνα της Οικογένειας στη Divinópolis, η Yπουργός παραπονιέται ότι κάποτε περίμενε τον «πρίγκιπα» της, αλλά ότι η Disney σήμερα διδάσκει τα νεαρά κορίτσια να περιμένουν την όμορφη πριγκίπισσα τους.
Σε ένα ιδιαίτερα περίεργο κομμάτι της ομιλίας της, η Υπουργός πρότεινε η Elsa να ξυπνήσει την Ωραία Κοιμωμένη από τον ύπνο της, δίνοντάς της ένα φιλί.

Ένας χρήστης στο Twitter μοιράστηκε ένα σχέδιο της Elsa που ανταλλάσσει ένα φιλί με την Aurora (Ωραία Κοιμωμένη) μαζί με μια φωτογραφία της Υπουργού με μια σοκαρισμένη έκφραση.

Κάποιος άλλος καταδίκασε την Υπουργό, ότι κάνει «σπόιλερ» για το Frozen 2!

Πολλά άτομα, όμως, δεν είδαν την αστεία πλευρά. Ένας χρήστης του Twitter δήλωσε: “Ναι, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αυτή είναι η υπουργός Δικαιοσύνης και Οικογένειας της Βραζιλίας, Damares Alves, η οποία λέει ότι η βασίλισσα Elsa του Frozen ζει μόνη σε ένα παγωμένο κάστρο, επειδή είναι λεσβία και επιστρέφει για να ξυπνήσει την Ωραία Κοιμωμένη με ένα gay φιλί. Δε μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα.” 

Ένας άλλος είπε ότι η ομιλία της Υπουργού ήταν σκέτη «ομοφοβία» και δήλωσε ότι «εξαπλώνεται η προκατάληψη ενάντια στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ήδη όλα τα είδη στιγματισμού και προκαταλήψεων» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!