Τη γνωρίζαμε ως top model, αλλά και ως σχεδιάστρια ρούχων για την Topshop και δερμάτινων τσαντών για τον οίκο Longchamp. Για τη νέα σεζόν, την ανακαλύπτουμε ως σχεδιάστρια κοσμημάτων για τον γαλλικό οίκο κοσμημάτων FRED, μια εταιρεία του ομίλου LVMH.

Η «μούσα» του οίκου, μιας και από το 2005 πρωταγωνιστεί στις διαφημίσεις του οίκου, σχεδίασε μια σείρα κοσμημάτων rock και minimal, με βασική έμπνευση τα τατουάζ της. Έτσι βρίσκουμε σε κόσμημα πλέον τη μικρή άγκυρα την οποία το διάσημο μοντέλο φέρει στο χέρι της ως τατουάζ, απλά πλέον είναι διαθέσιμη με διαμάντια .

Πανέμορφα κοσμήματα, για γυναίκες που θέλουν να έχουν έναν αέρα Kate Moss.

www.fred.com

 

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : lucas@avmag.gr