Η Britney Spears δε θα ξαναεμφανιστεί σε σκηνή “πιθανώς ποτέ ξανά”

15/05/2019
από

Ο manager της Britney Spears ανέφερε ότι η τραγουδίστρια δε μπορεί να εμφανιστεί, ίσως και ποτέ ξανά, μετά τα πρόσφατα νέα σχετικά με την ψυχική της υγεία.

Στην αρχή της χρονιάς, αναφέρθηκε ότι η αγαπημένη μας Britney είχε πάει για έλεγχο αναφορικά με την ψυχική της υγείας, επειδή υπέφερε από σοβαρή συναισθηματική δυσφορία, μετά την επιδείνωση της υγείας του πατέρα της. Η υγεία του πατέρα της, Jamie Spears, χειροτέρεψε και έκτοτε δεν επανήλθε ποτέ, γεγονός που κατέβαλε την Britney.

Η Britney Spears δε θα επιστρέψει για το Las Vegas Residency Show… όχι στο κοντινό μέλλον, και ίσως και ποτέ. Πηγές του TMZ αναφέρουν ότι η Britney δεν έχει τη ψυχική και σωματική κατάσταση για να ξαναρχίσει πρόβες. Ο manager της, Larry Rudolph, δήλωσε:

“Ως ο άνθρωπος που την καθοδηγεί τόσα χρόνια στην καριέρα της – με βάση τις πληροφορίες που έχω εγώ, αλλά και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουμε μαζί της, με βάση τα απαραίτητα που έπρεπε να γνωρίζουμε – μου έχει γίνει σαφές, ότι δε θα πρέπει να επιστρέψει για την εμφάνισή της στο Las Vegas Residency Show, όχι μόνο στο κοντινό μέλλον, αλλά πιθανώς ποτέ ξανά» .

Ο Rudolph ανέφερε ότι η Britney είχε διανύσει τα 2/3 των προβών, όταν ο πατέρας της αρρώστησε το περασμένο έτος. Όπως δήλωσε ο ίδιος, “Ήταν η τέλεια καταιγίδα, έπρεπε να αναβάλουμε την παράστασή της, επειδή τα φάρμακά της δεν την έπιαναν και ήταν απορροφημένη από την ασθένεια του μπαμπά της” . Η περιοδεία, η οποία έπρεπε να ξεκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου, πάγωσε.

Ο Rudolph είπε ακόμη ότι πάντα η Britney αποφάσιζε η ίδια, αν ήθελε ή όχι να κάνει κάτι και για την συγκεκριμένη περιοδεία είπε ότι: «Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήθελε να κάνει την περιοδεία, μου τηλεφωνούσε καθημερινά, ήταν ενθουσιασμένη. Δε με έχει καλέσει για μήνες, είναι ξεκάθαρο ότι τώρα δε θέλει» .

Όσο για το μέλλον, ο Rudolph δήλωσε: «Δε θέλω να ξαναξεκινήσει να εργάζεται, μέχρι να είναι έτοιμη, σωματικά, ψυχικά και με πάθος. Αν αυτή η στιγμή δεν έρθει ποτέ ξανά, ας μην έρθει. Δεν έχω καμία επιθυμία ή ικανότητα να την κάνω και πάλι να εμφανιστεί. Είμαι εδώ μόνο όταν η ίδια το θέλει. Και βέβαια, αν ποτέ ξαναθελήσει να δουλέψει, θα είμαι εδώ για να της πω αν είναι καλή ιδέα ή όχι.” 

#FreeBritney: Η θεωρία για τον παράνομο εγκλεισμό της Britney Spears




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!