Τη διανομή φυλλαδίων καθώς και μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα την ομοφυλοφιλία θέλει να πραγματοποιήσει ο Ιερός Λόχος, την ημέρα διεξαγωγής του 3ου αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την σελίδα στους Facebook, πάνω από ανάρτηση είδησης για το αυτοοργανώμενο Pride.

“Το Σάββατο ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει διανομή φυλλαδίου και ανοικτή συζήτηση με θέμα την ομοφυλοφιλία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες…”

Να θυμίσουμε ότι μέλη του συλλόγου είχαν προκαλέσει επεισόδια στην πορεία του Τhessaloniki Pride το 2017.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!