Απόσυρση δωρεάς σε καρκινοπαθές μωρό λόγω ομοφοβίας

09/05/2019
από

Ένα περιστατικό αδιανόητης ομοφοβίας και ρατσισμού ήρθε φως της δημοσιότητας, που αναφορά ένα καρκινοπαθές μωρό, ηλικίας 18 μηνών.

Η Callie, που είναι 18 μηνών, εδώ κι έναν χρόνο έχει διαγνωστεί με όγκο στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα (νευροβλάστωμα). Το μωρό ήταν ήδη στο τέταρτο στάδιο, οπότε και χρειαζόταν να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, διάρκειας τουλάχιστον 18 μήνες, με σκόπο στη συνέχεια να προχωρήσει σε επέμβαση και σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Οι γονείς της μικρής Callie με σκοπό να μπορέσουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τα έξοδα της θεραπείας της, δημιούργησαν μία πλατφόρμα δωρεών. Όπως πολλοί άνθρωποι, έτσι και μία γυναίκα αποφάσισε να δωρίσει ένα σημαντικό ποσό για τα σωθεί η ζωή της μικρής Callie. Ωστόσο, η συγκεκριμένη γυναίκα αποφάσισε να αποσύρει τη δωρεά της, μόλις διαπίστωσε ότι την κηδεμονία του μωρού έχει ένα ομόφυλο ζευγάρι λεσβιών.

«Προσεύχομαι για την Callie. Θα δώριζα 7.600 δολάρια, αλλά ανακάλυψα πως οι γονείς της είναι λεσβίες. Επέλεξα να τα κάνω δωρεά στον Άγιο Ιούδα, εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Λυπάμαι. Θα προσεύχομαι γι’ αυτή, αλλά ίσως αυτός να είναι ο τρόπος του Θεού να σας κάνει να καταλάβετε πως χρειάζεται μια μανούλα και έναν μπαμπάκα κι όχι δύο μανούλες» , σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του κοριτσιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Independent, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομοφοβία αυτής της γυναίκας παρακίνησε πολύ κόσμο να προσφέρει περισσότερες και μεγαλύτερες δωρεές.

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 91.620 δολάρια με τον στόχο να φτάνει τα 100.000 δολάρια.

Με πληροφορίες από το tvxs.gr και το indy100.com




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!