Μια ματιά στο (πρόσφατο) παρελθόν και θα διαπιστώσουμε πως κάθε αγώνας με στόχο τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα στη χώρα μας πέρνα πρώτα από την Ευρώπη. Γι΄αυτό και έχουμε ανάγκη από μια ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη, ικανή να αφουγκραστεί τα ζητήματα της κοινότητάς μας, όχι από τη θέση του εξωτερικού παρατηρητή αλλά του άμεσα εμπλεκόμενου.

Σ΄αυτές τις ευρωεκλογές, έξι ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα πήραν την απόφαση να θέσουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα!

Γραικός Νίκος

Ο Νίκος Γραικός είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βαλλιανάτος Γρηγόρης

O Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Φιλελεύθερη Συμμαχία. 

Κουνάνης Γιώργος

O Γιώργος Κουνάνης είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους.

Μπελιά Στέλλα

Η Στέλλα Μπελιά είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σιγάλας Αντώνης

O Αντώνης Σιγάλας είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα/ Σημείωση: το βίντεο είναι από το 2015.

Σωτηρόπουλος Βασίλης

O Βασίλης Σωτηρόπουλος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι. 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!