Οι Imagine Dragons για την LGBTQ “θεραπεία μεταστροφής” 

03/05/2019
από

Οι Imagine Dragons ανέβηκαν στη σκηνή των μουσικών βραβείων Billboard για να παραλάβουν το βραβείο τους και να μοιραστούν ένα σημαντικό μήνυμα – ήρθε η ώρα να απαγορεύσουμε τη λεγόμενη θεραπεία μεταστροφής παντού!

Το αγαπημένο συγκρότημα κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Top Rock Artist χθες το βράδυ με τον τραγουδιστή, Dan Reynolds, να επιλέξει να μιλήσει για το ζήτημα, που είναι πολύ κοντά στην καρδιά του και που έχει αφιερωθεί να κάνει σε κάθε ευκαιρία:

“Θέλω απλώς να αφιερώσω μία στιγμή για να πω, ότι απομένουν ακόμη 34 Πολιτείες, που δεν έχουν νόμους, που να απαγορεύουν τη θεραπεία μεταστροφής” , είπε και πρόσθεσε:

“Και επιπλέον, το 58% του πληθυσμού της LGBTQ κοινότητάς μας, ζει σ’ αυτές τις Πολιτείες. Αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά χρειάζεται όλες/οι μας να μιλήσουμε για τη νομοθεσία μας, προωθώντας τους νόμους για να προστατέψουμε τη LGBTQ νεολαία μας” .

Και πρόσθεσε:

“Και τελευταίο, θέλω απλώς να πω, έχουμε δει ότι με τη θεραπεία μεταστροφής η LGBQI νεολαία μας παρουσιάζει διπλάσιο ρυθμό κατάθλιψης και τριπλασιάζεται το ποσοστό αυτοκτονίας μετά τη θεραπεία μεταστροφής. Δε λειτουργεί, πρέπει να αλλάξει.” 




Δες και αυτό!