Μια bi κοπέλα κοινοποίησε στο twitter δυο βίντεο, που δείχνουν τον πατέρα της να την κακοποιεί λεκτικά, επειδή είναι bi και πάσχει από κατάθλιψη.

Η κοπέλα με όνομα χρήστη @litxrallybri – έγραψε στο Twitter ότι η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της εκδηλώθηκε, αφού του είπε ότι είναι “πιθανόν bi” . Σύμφωνα με το Pink News, εκείνος απάντησε: “Είσαι τόσο f****ed up… αλλά αυτό το ξέραμε ήδη…” 

Ακόμη στο βίντεο ακούγεται να της λέει: “Δεν είσαι bi, είσαι f***ing ηλίθια. Ο Χριστός! Είσαι ένα νοήμων, λογικό κορίτσι, οπότε μην καταστρέφεσαι με το να μειώνεις τον εαυτό σου.” 

Μετά της είπε ότι θα μπορούσε να κοιμηθεί με όποιον θέλει – αλλά επανέλαβε την πεποίθησή του ότι “δεν είναι bi” . Η κοπέλα απάντησε: “Αν θέλω να κάνουμε σεξ με ένα κορίτσι, θα κάνω σεξ με ένα κορίτσι. Αν θέλω να παντρευτώ ένα κορίτσι, θα παντρευτώ ένα κορίτσι.” 
Εκείνος, επέμενε να της λέει, εκείνος για τον εαυτό της, ότι δεν είναι bi.

Στο δεύτερο βίντεο, ο πατέρας της λέει: “Είσαι και f*** ed στα μυαλά. Να το θυμάσαι. Μέχρις ότου αυτό σου περάσει, δεν ξέρεις τι κάνεις” .

Εκείνη απάντησε: “Δε με νοιάζει. Πραγματικά, πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ότι όλοι νομίζουν ότι με νοιάζει. Κυριολεκτικά δε δίνω δεκάρα. Έχω ένα μεγάλο δίκτυο υποστήριξης. Δε χρειάζομαι υποστήριξη από τον πατέρα μου.”

Είπε ακόμη: “Όλοι οι άλλοι ανυπομονούν να πάνε σπίτι για το Πάσχα! Αγαπούν να είναι με τους γονείς. Κι εγώ, με τους αμφιφοβικούς, ασεβείς γονείς μου, που δεν καταλαβαίνουν από ψυχική υγεία” .

Τα δύο βίντεο έχουν συγκεντρώσει περίπου 900.000 εμφανίσεις.