Ακαδημαϊκός υποστηρίζει ότι η ομοφυλοφιλία οφείλεται σε σκουλήκι στον πρωκτό που τρέφεται με σπέρμα

24/04/2019

Μια ακαδημαϊκός από το Κουβέιτ δήλωσε ότι κατασκεύασε ένα υπόθετο που σε “απαλλάσσει” από την ομοφυλοφιλία.

Ο λόγος για τη Mariam Al-Sohel, η οποία εμφανίστηκε στο Scope TV για να εξηγήσει πώς λειτουργεί το ιατρικό φάρμακο που βασίζεται σε μια ισλαμική προφητεία.

«Ανακάλυψα θεραπευτικά υπόθετα που περιορίζουν τη σεξουαλική επιθυμία των αγοριών του τρίτου φύλου», είπε. «Αλλά και των κοριτσιών του τέταρτου φύλου.»

Όταν ερωτήθηκε για το τι αναγνωρίζει ως τρίτο και τέταρτο φύλο, η Al-Sohel απάντησε: “Το τρίτο φύλο είναι τα θηλυπρεπή αγόρια και το τέταρτο οι αρρενωπές λεσβίες”.

Τόνισε μάλιστα ότι: «Αυτά όλα είναι επιστήμη, οπότε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε.»

Σύμφωνα με τη Al-Sohel: «Η σεξουαλική παρόρμηση αναπτύσσεται όταν ένα άτομο δέχεται σεξουαλική επίθεση. Και μετά συνεχίζεται επειδή υπάρχει ένα σκουλήκι στον πρωκτό που τρέφεται με σπέρμα».

«Αυτό που έκανα ήταν να δημιουργήσω υπόθετα, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους άνδρες που έχουν πρόβλημα. Αντιμετωπίζει αυτές τις παρορμήσεις εξοντώνοντας το σκουλήκι που τρέφεται με σπέρμα.»

H Al-Sohel συνέχισε να εξηγεί ότι ανακάλυψε δύο διαφορετικά υπόθετα – ένα υπόθετο για τους gay άνδρες και ένα για τις λεσβίες. “Τα συστατικά είναι ακριβώς τα ίδια, διαφέρουν όμως σε χρώμα”.

Τα LGBT+ δικαιώματα στο Κουβέιτ

Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να είσαι LGBTI στο Κουβέιτ. Η gay σεξουαλική δραστηριότητα είναι παράνομη και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο ή με έξι χρόνια φυλάκισης.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!