Kiss my astro: Το ωροσκόπιό σου για την άνοιξη

Κριός

Λοιπόν, μία εξαιρετική περίοδος έχει ξεκινήσει για εσάς. Εντάξει, μπορεί να νιώθετε λίγο αβέβαια, αλλά αυτό δεν είναι και κάτι. Ο Απρίλιος και κυρίως ο Μάιος είναι οι μήνες που μπορεί να καταλάβετε τη δύναμη σας. Για ακόμα μια φορά θα αποφασίσετε να κάνετε μία αλλαγή πορείας. Μη φανταστείτε ότι θα αλλάξετε καριέρα, θα κάνετε βήματα μπροστά και τα άστρα σας υποστηρίζουν σε αυτό. Είναι η εποχή να κάνετε κάτι διαφορετικό και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αισθηματικά τα πράγματα είναι σταθερά, χωρίς έντονες εντάσεις και μπλεξίματα.

Ταύρος

Ταύροι μου και για εσάς οι ουρανοί λένε πολύ καλά πράγματα. Με την Αφροδίτη στους ιχθύες, που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνετε τι είναι, θα κοινωνικοποιηθείτε, θα κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν σε όλους τους τομείς. Όταν λέω σε όλους τους τομείς, μη φανταστείτε πως θα σας βρουν μία θεσούλα κάπου, αλλά θα νιώσετε την αυτοπεποίθηση σας να ανεβαίνει και έτσι μπορείτε να καταφέρετε και να κατακτήσετε πολλά πράγματα. Γενικά, φέτος θα βρείτε δύναμη να κάνετε το κάτι παραπάνω με άλλον αέρα.

Δίδυμοι

Διδυμάκια μου όμορφα. Περνάτε μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής σας και το ξέρετε. Αν και οι υποχρεώσεις είναι πολλές, το ευχαριστιέστε και νιώθετε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι πραγματικά γουστάρετε. Ακόμα και οι περιορισμοί δεν σας μιζεριάζουν, καθώς αυτή την περίοδο καταφέρνετε να βρείτε διεξόδους ζυγίζοντας τις δυνάμεις σας. Τα αισθηματικά θα πάνε καλά αλλά μη φανταστείτε πως θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Καρκίνος

Τι άλλο να πω; Η εξέλιξή σας μιλάει από μόνη της. Συγχαρητήρια για ό,τι έχετε καταφέρει. Η νέα σελήνη στους Ιχθύες, που είναι όπως βλέπουμε εσάς δεξιά γωνία, σας δίνει ώθηση για ακόμα περισσότερα νέα ξεκινήματα. Μπορεί να μην έχετε καταφέρει να πάτε γυμναστήριο αλλά σε όλους τους άλλους τομείς τα πάτε εξαιρετικά και θα πάτε ακόμα καλύτερα αυτή τη χρονιά γενικά. Στα αισθηματικά όλα καλά, αν και ποτέ δεν ασχολιόμουν σοβαρά, γιατί είστε Καρκίνοι και μου βγαίνει μία άρνηση με εσάς και τα αισθηματικά σας.

Λέων

Λέοντες μου. Η σκατίλα των προηγούμενων μηνών έχει φύγει. Όχι πως δεν θα ξαναγυρίσει μες στη χρονιά, αλλά τέλος πάντων για την ώρα έχει φύγει και έχετε όλη την διάθεση να προχωρήσετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το κοινωνικό σας επίπεδο ήταν πάντα αρκετά χαμηλό, οπότε δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα. Ούτε με τα άλλα θα ασχοληθώ ιδιαίτερα γιατί τα άστρα λέω, δεν λέω τη μοίρα. Τη μοίρα τη χρεώνω. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλετε να φύγετε από κει που είστε αλλά δε θα το κάνετε γιατί δεν θέλετε να ασχοληθείτε ακόμα.

Παρθένος

Σε γενικές γραμμές καλά. Αν και ποτέ δεν θα νιώθετε πως είστε σε καλή φάση, γιατί είστε τέτοιοι χαρακτήρες. Μίζεροι και παλιοχαρακτήρες. Σε κάθε περίπτωση, αν και ποτέ δεν με ακούτε, αυτή η περίοδος θα είναι εξαιρετική καθώς κάτι σχηματισμοί στον ουρανό δείχνουν τέτοια πράγματα. Επαγγελματικά, μπορεί αυτή η περίοδος να είναι λίγο δυσκοίλια, αλλά εφόσον έχετε αποφασίσει να μην το ξύσετε παραπάνω δεν βλέπω τον λόγο να σκάτε. Στα αισθηματικά εντάξει, δεν πετάτε κιόλας, αλλά από Μάιο θα γίνει πολύ ωραία φάση και πια από καλοκαίρι θα ανθίσετε. Θα είστε το κάτι άλλο γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα επαγγελματικά τώρα, αλλά μάλλον δε θέλετε. Τα άστρα πάντως έτσι λένε, πως μπορείτε και τέτοια.

Ζυγός

Για εσάς το επόμενο δίμηνο είναι ολ αμπάουτ γιορ τζομπ. Τα επαγγελματικά σας θα πάνε πάρα πολύ καλά και θα πρέπει να περιμένετε περισσότερες εξελίξεις, αν ακόμα δεν τις έχετε δει να έρχονται. Μπορεί να είναι μια καλύτερη θέση, μπορεί να είναι περισσότερα λεφτά, μπορεί να είναι μία καλύτερη δουλειά με περισσότερες προοπτικές. Τέλος πάντων αφού δουλέψατε τόσο σκληρά τους προηγούμενους μήνες, τώρα είναι καιρός να απολαύσετε ό,τι έχετε κάνει. Και πάλι σας περιμένει σκληρή δουλειά αλλά υπό άλλους όρους και θα είστε πιο ευχαριστημένοι όσο περνάει ο καιρός. Αν δεν βλέπετε τις αλλαγές καλό θα ήταν να κινήσετε εσείς τις διαδικασίες για να έρθουν γιατί πόσα να κάνουν τα άστρα;

Σκορπιός

Εντάξει, όλα μια χαρά. Τα αισθηματικά σας ποτέ δεν ήταν το καλύτερο σας, γιατί δεν είστε άνθρωποι που το αξίζουν άλλωστε. Τα επαγγελματικά, ωστόσο πάνε από το καλό στο καλύτερο. Αν δεν το βλέπετε τώρα, μπορείτε να το προσπαθήσετε εσείς από μόνοι σας, γιατί έτσι πάει. Τέλος πάντων, το επόμενο δίμηνο είναι ο καιρός να δωθείτε σε κάτι καινούριο και να ξεχάσετε σιγά σιγά ό,τι σας κρατούσε. Θέλετε οικογένεια, θέλετε η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας (που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και κάτι σπουδαίο); Τέλος πάντων, τα αφήνετε όλα πίσω και κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσουν πάλι από το μηδέν, το οποίο εγώ το αγαπώ. Γιατί εμένα αυτό είναι όλη μου η ζωή.

Τοξότης

Εντάξει, δεν έχω λόγια. Αν και υπάρχει πίεση η περίοδος που έρχεται θα είναι από τις καλύτερες πιστεύω. Αυτή είναι η άποψή μου και η δική μου και των άστρων που είχαν λυσσάξει τους περασμένους μήνες. Γενικά κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν συνέχεια σε αυτόν τον αστρολογικό χάρτη και έχει καταντήσει αηδία, αλλά τέλος πάντων για καλό είναι. Τα επαγγελματικά είναι αρκετά καλά αν και έχει περιθώριο εξέλιξης με λίγο περισσότερη δουλειά και λιγότερη σκέψη και βασανισμό της ιδέας μέχρι, τέλος πάντων να τη σιχαθεί η ψυχή σας και μετά δεν κάνετε τίποτα. Αν δεν βγάζει τίποτα από αυτά που λέω νόημα είναι επειδή έχω συνδεθεί απολύτως με τα άστρα και αυτό μόνο νόημα δεν θα μπορούσε να βγάζει. Σε κάθε περίπτωση και τα αισθηματικά είναι πολύ καλά θα βρείτε την αγάπη αν δεν την έχετε βρει και τέτοια.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μου, η επόμενη περίοδος θα είναι εντάξει. Θα ήταν καλύτερη αν κοιμόσασταν περισσότερο, αλλά δεν έχει σημασία τώρα, γιατί βγάζετε λεφτά και αυτό είναι που πάντα σας ένοιαζε,γιατί είστε από αυτούς τους πλούσιους που ζηλεύω. Τέλος πάντων, είναι μια πολύ χαρούμενη περίοδος, που όταν δεν δουλεύετε δεν ξέρω τι κάνετε, αλλά τα άστρα λένε πως θα πρέπει να δουλεύετε λιγότερο από το σπίτι ,γιατί αλλιώς η πρόβλεψη πως η επόμενη περίοδος θα είναι καλή δε θα βγει. Οπότε, τζάμπα κάθομαι και τα γράφω γιατί δεν θα τα διαβάσετε.

Υδροχόος

Εντάξει μία περίοδος σκατά πέρασε και δεν θα ξανάρθει. Και μάλλον έπρεπε να την περάσετε, γιατί γενικά σας βαριέμαι και έπρεπε να βασανιστείτε. Τέλος πάντων όμως, τώρα που πέρασαν όλα είναι μία πολύ καλή περίοδος να προχωρήσετε σε όλους τους τομείς, εκτός τον αισθηματικών. Πότε άλλωστε προχωρούσατε στα αισθηματικά; Τα επαγγελματικά θα είναι στα καλύτερά τους προς τον Μάιο, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αν δεν είστε πάλι δεν ξέρω, μπορεί και να μην είναι στα καλύτερά τους και απλά να ξεκινήσετε να κάνετε δουλειές φριλανς για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας, γιατί δεν θέλετε να ξοδέψετε τα λεφτά που μαζέψατε για τα γεράματα.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη είναι σε εσάς αυτή την περίοδο και αυτό κάλο δεν το λες. Γενικά, καλό είναι αλλά εσάς σας φοβάμαι γιατί δεν είστε και άνθρωποι με μέτρο. Θα είστε κοινωνικοί και θα έχετε περισσότερο αέρα και λάμψη, αλλά επαναλαμβάνω πως σας φοβάμαι, γιατί όταν σας συμβαίνει αυτό είστε και πάρα πολύ εκνευριστικοί. Οπότε μάλλον θα έπρεπε να μην σας πω τίποτα, γιατί τώρα που το ξέρετε τα συμπτώματα, θα εκτιναχθούν και δε θα σηκώνω τα τηλέφωνα. Έτσι για ξηγούμεθα. Τα επαγγελματικά καλά, αν και δεν σας ένοιαζε ποτέ, γιατί είχατε λεφτά από πάντα. Τέλος πάντων όμως θα είναι καλά, κυρίως αν ασχοληθείτε πιο ενεργά με τη δουλειά σας και δεν περιμένετε από τους άλλους να δουλέψουν για εσάς. Σας αφήνω τώρα, γιατί αν συνεχίσω θα μου καεί το φαΐ και με βλέπω να μένω νηστικιά.




Δες και αυτό!