Conchita Wurst & Dana International στη Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ

16/04/2019
από

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα (15 Απριλίου), η Conchita Wurst και η Dana International πρόκειται να επιστρέψουν στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Conchita Wurst, η οποία κέρδισε το 2014 κι η Dana International που είχε κερδίσει πριν από 20 χρόνια, το 1998, θα βρεθούν στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού και του μεγάλου τελικού. Η Conchita και η Dana είχαν συναντηθεί κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας που γιόρταζε τα 60 χρόνια του διαγωνισμού της Eurovision το 2015.


Για να ενθουσιαστούμε ακόμη περισσότερο να πούμε ακόμη ότι η εκπληκτική Gal Gadot – Wonder Woman – αποκαλύφθηκε ότι θα συμμετέχει στο διαγωνισμό, αλλά δεν ανακοινώθηκε ποιος θα είναι ο ρόλος της.

Ακόμη, το Heroes (Σουηδία 2015) θα το τραγουδήσει η Conchita, το Fuego (Κύπρος 2018) θα τραγουδήσει ο Måns Zelmerlöw, το Dancing Lasha Tumbai (Ουκρανία 2017) θα το τραγουδήσει η Φουρέιρα και το Toy (Ισραήλ 2018) θα το τραγουδήσει ο Verka Serduchka. Στο τέλος οι τέσσερις τους θα τραγουδήσουν, μαζί με την Gali Atari το Hallelujah (Ισραήλ 1979).

Και να μην ξεχνάμε, την περασμένη εβδομάδα, η Madonna ανακοίνωσε επίσης ότι εμφανιστεί στον διαγωνισμό στην ισραηλινή πρωτεύουσα.

Όλα δείχνουν ότι ο διαγωνισμός της Eurovision του 2019 θα είναι ένα συναρπαστικό γεγονός!

Η Madonna πάει … Eurovision




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!