RuPaul – Adele – Michelle Obama μαζί & το ίντερνετ σε overload

15/04/2019
από

Τρεις θρυλικές προσωπικότητες μαζί… RuPaul, Adele & Michelle Obama είναι πάρα πολύ Δευτεριάτικα!

Ο RuPaul, η Adele κι η Michelle Obama ήταν χθες το βράδυ (14/04) στο Obama’s O2 Arena show για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση για την αυτοβιογραφία της Michelle Obama, με τίτλο Becoming. Ο RuPaul κι η Adele ήταν μεταξύ των 15.000 ατόμων που παρευρέθηκαν για να απολαύσουν την πρώην πρώτη κυρία να συνομιλεί με τον Stephen Colbert.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που βρέθηκαν εκεί ήταν κι ο συγγραφέας του Game of Thrones, George RR Martin.

Στο βιβλίο της η Michelle Obama διηγείται την ιστορία της και πώς από μια οικογένεια εργατικής τάξης του Σικάγο έφτασε να ζήσει στον Λευκό Οίκο.

Η Michelle Obama μίλησε, επίσης, για τα συναισθήματά της σχετικά με την κατάσταση της αμερικανικής πολιτικής, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα:

«Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια μας κι αν δεν είμαστε ευχαριστημένες/οι με την κατάσταση των πραγμάτων, τότε στις δημοκρατίες έχουμε και την ψήφο μας. Χρειάζεται να δώσουμε προσοχή και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένες/οι, χωρίς να θεωρήσουμε τα δικαιώματά μας και τις ελευθερίες μας, ως κάτι δεδομένο. Γιατί αν δε ψηφίσουμε εμείς, κάποιος άλλος θα το κάνει» .

Όσο για τη θρυλική φωτογραφία έχουμε να πούμε ότι η Adele θα είναι στην κριτική επιτροπή του Drag Race UK και ο RuPaul βρίσκεται στο Λονδίνο για τη μαγνητοσκόπησή του.

Κάποιο άτομο στο twitter σχολίασε: «Αυτή η εικόνα έχει πάρα πολλή δύναμη για μένα, για να μπορέσω να τη διαχειριστώ σε μια Δευτέρα» , ενώ ένα άλλο άτομο χαρακτήρισε την παρουσία των τριών τους σε μία φωτογραφία ταυτόχρονα ως “Αγία Τριάδα.” 




Δες και αυτό!