Τάιλερ Πόζεϊ: “Ενθουσιάστηκα με τον gay ρόλο, γιατί αισθάνομαι άνετα με τη σεξουαλικότητά μου”

15/03/2019
από
INGLEWOOD, CA - AUGUST 27: Tyler Posey attends the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ο ηθοποιός, Τάιλερ Πόζεϊ, πρωταγωνιστεί ως Gabriel στο νέο σόου του Γκρεγκ Αράκι, ‘Now Apocalypse’ και δηλώνει ενθουσιασμένος, που θα ενσαρκώσει έναν gay χαρακτήρα.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Ο ηθοποιός του Teen Wolf πρωταγωνιστεί στο νέο sexually fluid show του Αράκι μαζί με τον Καναδό ηθοποιό Άβαν Τζόγκια. Παρόλο που ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως straight, σχολιάζει ότι η ιδέα πως gay ηθοποιοί “χρειάζεται” να παίζουν gay ρόλους και το αντίστροφο “ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό” .

Σε δηλώσεις του στη AOL, ο Πόζεϊ είπε:

“Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για όλα αυτά, αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκα γιατί, για μένα, η υποκριτική ήταν πάντα η καθαρότερη αίσθηση δράσης. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου. Αυτό σημαίνει ότι οι gay θα περιορίζονται μόνο στο να παίζουν gay ρόλους και δεν μπορούν να παίξουν straight ρόλους; Αυτό βάζει κόκκινες γραμμές και εμπόδια γύρω από αυτό που προσπαθούμε να απεικονίσουμε στο σόου, ότι είμαστε ρευστοί, ανοιχτοί και όλοι χρήζουν αποδοχής.” 

“Ενθουσιάστηκα με τον gay ρόλο μου, γιατί αισθάνομαι άνετα με τη σεξουαλικότητά μου και νομίζω ότι είναι εκπληκτικό, που κάποιος θα μπορούσε να με δει στην εκπομπή και να πει: “Ώπα, αυτό το παιδί είναι πραγματικά άνετο με τη σεξουαλικότητά του, και τα δίνει όλα κι αυτό μπορεί να εμπνεύσει κι εμένα να αγαπήσω τον εαυτό μου” . Δεν ξέρω. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά καταπληκτικά πράγματα σχετικά μ’ αυτό, αλλά δεν το έχω δει ποτέ έτσι, επειδή εξασκώ την υποκριτική τέχνη από τότε που ήμουν παιδί και νομίζω ότι πάντα έβλεπα απλά την υποκριτική ως αυτό που είναι.”

“Το καταλαβαίνω όμως ότι είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει και νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσουμε για όλα. F–k it — bring it up!” 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!