Μπακογιάννης: “Ας παραδειγματιστούμε από την Θετική Φωνή και ας γίνουμε όλοι καλύτεροι”

12/03/2019
από

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Checkpoint στην Αθήνα:

“Μόνο θαυμασμός για τους ανθρώπους, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Θετικής Φωνής –Θετική Φωνή (Positive Voice)– για το έργο τους. Μόνο θαυμασμός, όχι μόνο για τις 100.000 δωρεάν εξετάσεις HIV που έχει διενεργήσει το checkpoint, αλλά και για το παράδειγμα τους. Μόνο θαυμασμός που δεν διακόπτουν ούτε μια στιγμή την λειτουργία τους. Μόνο θαυμασμός που, όπως λένε οι ίδιοι, «σιγά μην φοβηθούν» γιατί «δεν θα αφήσουν το φόβο να εκθρέψει το τέρας». Μόνο θαυμασμός που η φωνή τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πανανθρώπινες αξίες ακούγεται ακόμη πιο δυνατά σήμερα. Μόνο θαυμασμός γιατί η σημαία κυματίζει και πάλι.

Εμπρηστική ομοφοβική επίθεση στο Checkpoint της Αθήνας

Μόνο θαυμασμός γιατί είναι πολύ μεγάλοι και οι εμπρηστές πολύ μικροί για να αξίζουν κάτι παραπάνω από την περιφρόνηση τους. Για εμάς τους υπόλοιπους δεν αρκεί μόνο η καταδίκη της επίθεσης. Ας παραδειγματιστούμε από την Θετική Φωνή και ας γίνουμε όλοι καλύτεροι. Για εμάς και τα παιδιά μας.” 

 




Δες και αυτό!