Στο εδώλιο γονείς λεσβίας για τον βιασμός της ως ανήλικη

07/03/2019
από

Μια λεσβία γυναίκα αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό, μετά από χρόνια κακοποίησης και βιασμού, που υπέστη στα χέρια των γονιών της.

Η Φρανγκέσκα, 23 ετών από το Παλέρμο της Ιταλίας, μοιράστηκε τα βασανιστήρια και τις δοκιμασίες, που πέρασε, στη Repubblica, όταν οι γονείς της ανακάλυψαν ότι η ίδια είναι λεσβία.

Πλέον είναι αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες εναντίον των γονέων της. Η δικηγόρος της Termini Imerese Annadomenica Gallucci ανέφερε ότι η δίκη αφορά κατηγορίες για «κακοποίηση, σεξουαλική βία και διωκτικές πράξεις» .

Σύμφωνα με τη Φρανγκέσκα, η κακοποίηση άρχισε, όταν οι γονείς της ανακάλυψαν, ότι ήταν λεσβία, μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων κειμένου, προς στους φίλους της:

«Συνήθιζα να κόβω τα μαλλιά μου και να ντύνομαι σαν αγόρι. Η οικογένειά μου πρέπει να είχε καταλάβει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Μια μέρα, άφησα το κινητό μου στο σπίτι και η αδελφή μου έδειξε τα μηνύματά μου στον πατέρα μου. Ήρθαν και με πήραν από το σχολείο. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η αδελφή μου κι ο φίλος της. Ενώ ήμασταν στο αυτοκίνητο, με χτύπησαν στο κεφάλι, στα πόδια, παντού» .

 

Η πόλη προσποιήθηκε ότι δεν ακούει

Την κλείδωσαν στο δωμάτιό της – λίγες ώρες αργότερα, ο πατέρας της τη βίασε. Ο πατέρας της την έγδυσε λέγοντάς της: «Αυτό είναι που πρέπει να κοιτάς, όχι γυναίκες» , σύμφωνα με τη Φρανγκέσκα.

Αφού τελείωσε τον βιασμό, έστειλε σε όλες τις γυναίκες, που είχε στις επαφές στο κινητό της, το εξής μήνυμα: “Π##%$να, πρέπει να αφήσεις την κόρη μου ήσυχη” . Στη συνέχεια, κατέστρεψε το τηλέφωνο.

Ως ανήλικη, η Φρανγκέσκα ανέφερε ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει τρεις φορές. Μόλις ενηλικιώθηκε, έφυγε από τη χώρα κι έζησε σε μία προστατευόμενη κοινότητα.

 

Οι γονείς αρνούνται όλες τις κατηγορίες

Έχουν περάσει τρεις ημέρες στη φυλακή από την ημερομηνία της δημοσίευσης (7 Μαρτίου). Η Φρανγκέσκα αναφέρει ότι στηρίζονται στη «σιωπή της κοινότητας» της πόλης τους.

Ισχυρίζεται ότι η πόλη προσποιήθηκε ότι δεν άκουσε τίποτα και βοήθησε τον πατέρα της να την εντοπίζει κάθε φορά που έφυγε από το σπίτι.




Δες και αυτό!