Χτύπησαν και λήστεψαν gay άνδρα λίγο πριν το Sydney Mardi Gras

05/03/2019
από

Μια ομάδα πέντε ανδρών επιτέθηκε και έκλεψε τον Αυστραλό gay άνδρα, Nicholas Bucknell στο Surry Hills του Σίδνεϊ, λίγες μόνο ώρες πριν από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Pride.

Ο 29χρονος Nicholas Bucknell ζει στη Μελβούρνη, αλλά ήρθε στο Σίδνεϊ για να γιορτάσει το Σαββατοκύριακο του Mardi Gras με μια ομάδα υδατοσφαίρισης. Το συμβάν έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (2 Μαρτίου), όταν προσπαθούσε να βρει ένα Uber, αφού συναντήθηκε με έναν φίλο.

Ο Bucknell δήλωσε στο Gay Star News ότι ο οδηγός του Uber τον ακύρωσε, οπότε πήγε στον κεντρικό δρόμο για να προσπαθήσει να φτάσει στον προορισμό του. Τότε πλησίασαν πέντε άτομα και ρώτησαν: «Τι κάνεις;» Εκείνος απάντησε: «Τίποτα» και έκανε μια κίνηση να φύγει. Στη συνέχεια άρχισαν να αρπάζουν το πορτοφόλι και το τηλέφωνό του, οπότε είπε: «Δε θέλω κανένα πρόβλημα, απλά πάρτε τα». Τότε άρχισαν να τον χτυπούν, έπεσε στο πάτωμα κι άρχισαν να τον χτυπούν βάναυσα στο κεφάλι.

Αρχικά κατόρθωσε να απομακρυνθεί δύο φορές, αλλά λόγω των τραυματισμών στο κεφάλι του, έπεσε στο έδαφος. Ο Bucknell δήλωσε ότι η επίθεση διήρκεσε περίπου 20 λεπτά συνολικά. «Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ» . Γείτονες από το κτίριο δίπλα από το σημείο που έγινε η επίθεση, κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Μόλις οι πέντε τύποι έμαθαν ότι έρχεται η αστυνομία διέφυγαν.

Ο 29χρονος άνδρας αποκάλυψε ότι η βοήθεια έφτασε γρήγορη και έφτασε στα επείγοντα περίπου στις 2:30 το πρωί του Σαββάτου. Οι γιατροί είπαν στον Bucknell ότι υπέστη κατάγματα κρανίου. Έμεινε στο νοσοκομείο για 12 ώρες.

«Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ» , είπε στο Gay Star News. “Όλοι πιστεύουν ότι η Αυστραλία είναι ένα αρκετά ασφαλές μέρος. Κανείς δε σκέφτεται ότι τέτοιες επιθέσεις συμβαίνουν στην Αυστραλία. Αισθάνομαι λίγο ότι ο κόσμος μου γύρισε ανάποδα. Είναι λίγο απογοητευτικό. Ξόδεψα το Σαββατοκύριακο με τόσο πόνο.”




Δες και αυτό!