“Τεράστια λύπη” νιώθουν τα αδέρφια που φαίνεται να πλήρωσε ο Smollett για να του επιτεθούν

02/03/2019
από

Tα δύο αδέρφια που φαίνεται ότι πλήρωσε ο αμερικανός ηθοποιός Jussie Smollett για να του επιτεθούν στα ψέμματα, δήλωσαν ότι “έχουν μετανιώσει” και ότι νιώθουν “τεράστια λύπη” για τις πράξεις τους.

Μιλώντας μέσω δικηγόρου, ο Abimbola και ο Olabinjo Osundairo δήλωσαν ότι το περιστατικό «επηρέασε ανθρώπους σε όλο το έθνος».

Τα σχόλιά τους έγιναν την ίδια εβδομάδα με την απελευθέρωση του Smollett με εγγύηση, αφού συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακούργημα για την υποβολή ψευδούς έκθεσης στην αστυνομία.

«Οι πελάτες μου νιώθουν τεράστια λύπη»

Μιλώντας εξ ονόματος των αδελφών, η δικηγόρος Gloria Schmidt έκανε δηλώσεις στο The Wrap: «Οι πελάτες μου νιώθουν τρομερή λύπη για τη συμμετοχή τους σε αυτή την κατάσταση».

Συνέχισε λέγοντας: «Κατανοούν τον τρόπο με τον οποίο έχουν επηρεάσει τους πολίτες σε ολόκληρο το έθνος, ιδιαίτερα τις μειονότητες και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν πέσει θύματα εγκλημάτων μίσους».

Ο Smollett υποστήριξε αρχικά ότι δύο άγνωστοι άνδρες τον είχαν επιτεθεί το πρωί της 22ης Ιανουαρίου στο Σικάγο.

Προσέθεσε επίσης ότι έκαναν ομοφοβικά σχόλια και ότι του έριξαν χλωρίνη πάνω του, βάζοντας μια θηλιά γύρω από το λαιμό του.

Η ιστορία του έκανε τον γύρο του κόσμου και οδήγησε σε μια έκρηξη υποστήριξης για τον ηθοποιό.

Ωστόσο, από τη σύλληψή του, η κοινή γνώμη έχει μετατραπεί. Επιπλέον, το Fox έδιωξε τον Smollett από τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε.




Δες και αυτό!