Μια βραδιά με voguing, looks, μουσική και ποτό στο κέντρο της Αθήνας

28/02/2019
από

Το House of Kareola, το πρώτο και μοναδικό ballroom house της Ελλάδας, διοργανώνει το 10s, ένα ballroom event με κριτή την παγκοσμίου φήμης voguer Legendary Mother Lasseindra Ninja, ευρέως γνωστή και ως η πρώτη βόγκερ που έγινε viral μέσω του Υoutube ως Wonder Woman να μάχεται την Sailor Moon.

Tα 10s είναι ένα ballroom function, με 5 διαφορετικές κατηγορίες στις οποίες θα πρέπει να διαγωνιστεί όποια, όποιος και όποιο θέλει να πάρει τα 10ρια για να προχωρήσει στα battles. Για το κοινό, θα είναι μια βραδιά με πολύ voguing, looks, μουσική και ποτό, ένα πάρτυ άλα Καρεόλα, ό τι πιο κοντά στο Pose και στο Paris is Burning έχει δει η Αθήνα το 2019.

https://www.facebook.com/chrysos.chraja/videos/2345235349039368/?t=2

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Μονοχρωμία VS Prints on prints on prints!!!

Κάνε total look με το αγαπημένο σου χρώμα ή συνδύασε 2 ή περισσότερα διαφορετικά prints και περπάτα σε όποια κατηγορία θέλεις.

VIRGIN VOGUE
Κατηγορία για ψάρια που κάνουν λιγότερο από έναν χρόνο vogue. Είσαι νινί ακόμα αλλά πάρε τα 10s σου κάνοντας oldway, newway ή vogue fem.

VOGUE PERFORMANCE OTA
Κάνε τα 10s σου χρησιμοποιώντας ένα prop! Βάλε φαντασία, διάλεξε τι θα είναι το “αξεσουάρ” σου και κάνε vogue με αυτό μέχρι να δεις τη Lasseindra να σου δίνει 10s.

RUNWAY ΟΤΑ
Κατάκτησε την πασαρέλα ντυμένη με μονοχρωμία ή με συνδιασμό από prints.

SEX SIREN OTA
Δεν χρειάζεται να χορέψεις, δεν χρειάζεται καν να περπατήσεις… Αν φοράς πολλά ίσως χρειαστεί να τα βγάλεις, αν όχι ακόμα καλύτερα. Άναψε τα αίματα και κέρδισε στην πιο sexy κατηγορία της βραδιάς!

HANDS PERFORMANCE OTA
Χέρια χέρια χέρια!

Δυο πραγματάκια ακόμα:

Είναι ΟΚ να περπατήσεις παραπάνω από μια κατηγορίες με το ίδιο look… Αλλά μπορείς να στοχεύσεις και για παραπάνω από το ΟΚ!
Τα παπούτσια μπορούν να είναι εκτός μονοχρωμίας/prints.


Παρασκευή 28/2 – 9 – 2μ.μ.

Χώρος Τέχνης 14ηΜέρα: Καλλιρόης 10,΅Αθήνα

Η εκδήλωση στο Facebook




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!