Η Miley Cyrus ως ένα queer άτομο σε μια ετεροκανονική σχέση

22/02/2019

Το κεντρικό πρόσωπο (και το εξώφυλλο) του νέου τεύχους του Vanity Fair είναι η Miley Cyrus.

Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για τον γάμο της με τον Liam Hemsworth και για το τι σημαίνει να είσαι ένα queer άτομο σε μια ετεροκανονική σχέση.

“Με τον Liam επαναπροσδιορίζουμε το τι σημαίνει να είσαι ένα queer άτομο σε μια ετεροκανονική σχέση”, δήλωσε η Miley και συνέχισε, “ένα μεγάλο κομμάτι της περηφάνιας μου και της ταυτότητας μου έχει να κάνει με το ότι είμαι ένα queer άτομο. Αυτό που κηρύττω είναι ότι άνθρωποι ερωτεύονται ανθρώπους, όχι το φύλο, όχι την εμφάνιση, όχι κάτι άλλο. Αυτό με το οποίο αισθάνομαι ερωτευμένη υπάρχει σχεδόν σε πνευματικό επίπεδο. Δεν είχε να κάνει με τη σεξουαλικότητά μου”.

“Ποιος δίνει σημασία αν είναι άνδρας, αν είμαι κορίτσι ή ήταν μια γυναίκα. Ποιος δίνει σημασία σ΄αυτό; Είμαι δυνατότεροι μαζί. Το ‘ένα’ είναι ο πιο μοναχικός αδερφός.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!