Η Ευρωπαϊκή Ταξιδιωτική Έρευνα που σε στέλνει στις Βρυξέλλες

29/08/2019
από

Τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνεις στο σύνδεσμό που θα βρεις παρακάτω, απαντάς στην έρευνα και μπάνεις στην κλήρωση για ένα ταξίδι με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Λίγα πράγματα είναι τόσο ρομαντικά, όσο η εξερεύνηση μιας πανέμορφης ευρωπαϊκής πόλης με τον σύντροφό σου, είτε με σκοπό τη διασκέδαση, όπως ολονύχτια πάρτι, σε μια καινούργια πόλη με φίλους. Οι πόλεις της Ευρώπης είναι καλύτερα δικτυωμένες από ποτέ κι ένα τέτοιο ονειρικό διάλειμμα είναι μόνο μερικά κλικ μακριά. Πώς, όμως, το να είσαι λεσβία, gay, bisexual, τρανς ή queer άτομο, κάνει τη διαφορά, στον τρόπο που ταξιδεύεις; Αυτός είναι κι ο σκοπός αυτής της νέας ευρωπαϊκής έρευνας.

Μ΄αυτόν τον τρόπο οι Ευρωπαίοι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα αποκτήσουν έναν σαφή και σύγχρονο οδηγό, για το πώς οι LGBTQ ταξιδιώτισσες/τες σχεδιάζουν, κάνουν κράτηση και εκτελούν τα ταξίδια τους.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη σε 8 γλώσσες, ενώ πέντε τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν ένα ταξίδι, με προορισμό τις Βρυξέλλες, μετά από κλήρωση.

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση και για να απαντήσεις στην έρευνα κάνε κλικ εδώ.

Η έρευνα ανατέθηκε στο visit.Brussels και είναι ανοιχτή σε άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως λεσβίες, gay, bisexual, τρανς, ή queer, ώστε να πουν τη γνώμη τους σχετικά με την εμπειρία τους από ευρωπαϊκά αστικά ταξίδια το 2019. Τα άτομα που συμμετέχουν μπορούν να διεκδικήσουν ένα ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες, που περιλαμβάνει:

  • 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, που επιτρέπουν σε ένα άτομο να ταξιδέψει, από και προς τις Βρυξέλλες, από 50 σημεία προέλευσης, εντός του ευρωπαϊκού δικτύου των Brussels Airlines.
  • 2 νύχτες για 2 άτομα στο ξενοδοχείο 4* Thon Hotel στις Βρυξέλλες
  • 2 εισιτήρια απεριόριστων διαδρομών με τρένο, για απεριόριστες μετακινήσεις στο Βέλγιο με την NMBS / SNCB (Εθνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων Βελγίου).
  • 2 δελτία (vouchers) για δραστηριότητες στις Βρυξέλλες, αλλά και όποια άλλη πόλη επιλέξει η/ο επισκέπτριας/της, από αυτή τη λίστα: Αμβέρσα, Βρυξέλλες, Σαρλερουά, Όιπεν , Γάνδη, Λέουβεν, Λιέγη, Λουβαίν-Λα-Νέουβε, Μέχελεν, Μονς, Τουρνέ και Υπρ.

Τα τυχερά άτομα, που θα κερδίσουν θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση, που θα διεξαχθεί τον Aύγουστο του 2019. Οι ημερομηνίες ταξιδιού είναι ευέλικτες, υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις που διαθέτει η Brussels Airlines.




Δες και αυτό!