Άρμα εμπνευσμένο από το Final Fantasy στο Mardi Gras του Σίδνεϊ

18/02/2019
από
Ένα άρμα για το Final Fantasy XIV online θα κατέβει στους δρόμους του Σίδνεϊ την ημέρα του Mardi Gras στις 2 Μαρτίου.
Αποτελεί το πρώτο άρμα εμπνευσμένο από video game, που λαμβάνει μέρος στη μεγάλη παρέλαση της LGBTI κοινότητας της Αυστραλίας. Το μότο για το 2019 είναι Fearless.

Η ιαπωνική εταιρεία video games, Square Enix ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ομάδα Sydney Gaymer.

Το άρμα «δείχνει πόσο πολύ στήριξη, επικύρωση και αναγνώριση έχουμε, από μια τέτοια δύναμη στη βιομηχανία των video games» , δήλωσε ο εκπρόσωπος του Sydney Gaymers, Peak Distapan, και πρόσθεσε ότι: «Όχι μόνο αυτό, αλλά η υποστήριξη έρχεται από ένα παιχνίδι, που οι αξίες μας αντιπροσωπεύονται τόσο πολύ» .

«Η κοινότητα του Final Fantasy XIV Online δεν κάνει διακρίσεις και σέβεται την ελευθερία του κάθε ατόμου και τις ατομικές του αξίες εξίσου. Για πολλούς LGBTQI+ ανθρώπους, οι διαδικτυακές κοινότητες προσφέρουν χώρο για το ταξίδι και την εξερεύνηση των προσωπικών ταυτοτήτων και μας επιτρέπουν να συνδεθούμε, να γιορτάζουμε και να στηριζόμαστε χωρίς να είμαστε μόνοι μας» .

Ο παραγωγός και διευθυντής του FFXIV, Naoki Yoshida, ανέφερε:

«Με κάνει πολύ χαρούμενο, τόσο ως υπεύθυνο του FFXIV, όσο και ως παίκτη του παιχνιδιού. Το FFXIV είναι ένας άλλος κόσμος, που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται στο διαδίκτυο. Σε αυτόν τον κόσμο, οι άνθρωποι ζουν την περιπέτεια, γίνονται πολεμιστές του Φωτός, και μπορούν να συνεχίσουν να είναι ελεύθεροι» .



ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!