Τι γίνεται με τον Όλι Αλεξάντερ γυμνό στη μπανιέρα και τον MNEK δίπλα του;

14/02/2019
από

Ο Όλι Αλεξάντερ δημοσίευσε μία γυμνή φωτογραφία μέσα στη μπανιέρα μαζί με τον MNEK και όπως καταλαβαίνετε οι φήμες οργιάζουν.

Στην φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε χθες 12/02/19, ο Όλι Αλεξάντερ έχει ξαπλώσει γυμνός μέσα σε μία μπανιέρα, γεμάτη με ροζ μπαλόνια, ενώ ο MNEK κάθεται δίπλα του.

Η εικόνα συνοδεύεται από το σχόλιο: “Ακυρώστε τα σχέδιά σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου” , μαζί με δύο emojis από ραγισμένες καρδιές. Ο MNEK δημοσίευσε κι εκείνος τη φωτογραφία γράφοντας κάτι παρόμοιο: “Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακυρώνεται” .

Πολλά άτομα, που είναι φαν των καλλιτεχνών, απάντησαν έπειτα στα tweets με εικασίες και ερωτήσεις για πιθανή συνεργασία των δύο με κάποιο κομμάτι, που να αναφέρεται στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και πράγματι!

Το δίδυμο είχε τραγουδήσει στο Ραουντχάουζ του Λονδίνο, τον Ιούλιο του 2018, ένα κομμάτι που ονομαζόταν Valentino, όμως δεν ήταν σε κανένα από τα τελευταία άλμπουμ τους. Ο υπαινιγμός σίγουρα υποδηλώνει ότι οι δύο ποπ αστέρες σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το τραγούδι αυτό την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.youtube.com/watch?v=yrHU7-mJfXw

Άντε, επιτέλους!

https://avmag.gr/87286/apolayste-to-apolyta-queer-kommati-toy-mnek-tongue/

 




Δες και αυτό!