Πώς κατάφερα να αγαπήσω τον εαυτό μου μετά τον θάνατο του συντρόφου μου;

08/02/2019
από

Αυτός ο gay άνδρας εξηγεί πώς κατάφερε να αγαπήσει τον εαυτό του μετά τον θάνατο του συντρόφου του. Μιλάει για την ανακάλυψη της αγάπη προς τον εαυτό του, μετά το θάνατο του συντρόφου του, που ήταν το άλλο του μισό.

Gay άνδρες μοιράζονται τις ιστορίες τους για την ανακάλυψη της αγάπης προς τον εαυτό τους, αλλά και της ανακάλυψης ενός δρόμου, μέσα από τη θλίψη, όταν χάνεις το άλλο σου μισό. Σε ένα νέο βίντεο από το Grindr, μοντέλα, όπως ο Tyler Jacob, ο Ulysses Leon κι ο Aaron Valenzuela μοιράζονται τις σκέψεις τους.

«Έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια της ζωής μου μ’ έναν άνθρωπο, που τον θεωρώ αδελφή-ψυχή» , αποκάλυψε ο Jacob στο βίντεο: “Πέθανε. Ακόμα κι αν αυτό είναι το πιο λυπηρό πράγμα, ίσως, και το πιο οδυνηρό πράγμα, που έπρεπε ποτέ να περάσω, θέλω να βεβαιωθώ, ότι όλοι γνωρίζουν ,ότι υπάρχει ζωή μετά από τον πόνο. Θέλω να πω σε όλα τα άτομα εκεί έξω, που μπορεί να έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο, να επικεντρωθούν στις καλές αναμνήσεις» .

Βρείτε την αγάπη του εαυτού σας σε απλά πράγματα

Στη συνέχεια, ο Valenzuela αποκάλυψε ότι ο διαλογισμός τον βοηθάει να βρει την αγάπη για τον εαυτό του, επειδή του δίνει τον χρόνο να προβληματιστεί. Στο βίντεο αναφέρεται, επίσης, η σωστή διατροφή, η γυμναστική, η υπευθυνότητα ως προς τους στόχους, που θέτουμε κάθε μέρα για τον εαυτό μας, το να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με ανθρώπους που μας αγαπούν και να αγαπάμε τον εαυτό μας πριν αγαπήσουμε κάποιο άλλο άτομο.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=PZV4MUXOtf0




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!