Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σχολίασε στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» το βίντεο του Παύλου Πολάκη, που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο στο μαγαζί που τραγουδάει κι έγινε viral.

Σχετικά με το βράδυ εκείνο στις «Γραμμές» , λοιπόν, είπε τα εξής:

«Και πάμε στο «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» . Που μ’ ένα νεύμα δικό του «ν’ ανέβω;» και με ένα νεύμα δικό μου «‘έλα» , αυτό το βουνό (σ.σ. Παύλος Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε, μπροστά στα μάτια μου, ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα, που έχω δει στη ζωή μου. Κι απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου, που παρακολουθεί όλην αυτήν τη λαίλαπα των viral, ακόμα κι οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο.» 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ε, όχι τώρα, η αρχιλούγκρα του κερατά, με την κοιλιά να σέρνεται στα πατώματα, που δεν έχει αφήσει αρσενικό για αρσενικό στους Σπείρα-Σπείρα και από Μακεδόνα μέχρι Πακιστάνια, που να μην τον έχει «πάρει», να σχολιάζει με τον τρόπο αυτό όλους εμάς, που βλέπουμε Πολάκη και ξερνάμε, ότι είμαστε λούγκρες. Πάει πολύ. Τα σχόλια μας ήταν για το τσιγάρο και όχι για τον χορό του. Τον σχολίασε δυσμενώς και ένας Ευρωπαϊκός επίτροπος. Λούγκρα κι αυτός???

Comments are closed.