Πριν την Νταϊάνα σκεφτόταν: “Μήπως να ξεκινήσω να βγαίνω με άνδρες;”

05/02/2019
από

Ο πρίγκιπας Κάρολ αστειεύτηκε για το αν θα έπρεπε να «γίνει gay» πριν ακόμη συναντήσει τη Νταϊάνα, σύμφωνα με δηλώσεις φίλων του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, που αποκάλυψαν, επιπλέον, ότι αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να αρχίσει να έχει ερωτικές συναντήσεις με άνδρες.

Όλα αυτά τα μαθαίνουμε από το ντοκιμαντέρ του Channel 5 σχετικά με την ιδιωτική ζωή των βασιλικών κληρονόμων. Ο δημοσιογράφος Τζέρεμυ Πάξμαν μίλησε με τους φίλους του Καρόλου: Αν, Άντριου και Έντουαρντ.

Σύμφωνα με την ιστορία του πράγματος, ένας από τους καλούς φίλους του Καρόλου ρώτησε την παρέα «μήπως να γίνω gay» μιας και αγωνιζόταν να βρει νύφη. Τότε, ο Μπρόντερικ Μούνρο-Ουίλσον ανέφερε ότι δόθηκε μία ολόκληρη λίστα με πιθανές νύφες στον πρίγκιπα. Αλλά αυτός δεν έμπαινε στον πειρασμό, αστειευόμενος για τη σεξουαλικότητά του. Ο Μπρόντερικ είπε ότι: «Όλοι ξέσπασαν σε δυνατά γέλια και συνεχίσαμε … Είχαμε περάσει πολύ ωραία» .

Το 1973, ο πρίγκιπας χώρισε με την Καμίλα Πάρκερ και πέρασε οκτώ μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό. Την ίδια χρονιά η Καμίλα παντρεύτηκε τον Άντριου. Μέσα σε 20 χρόνια, ο «πρίγκιπας playboy» έβγαινε με 20 γυναίκες τη δεκαετία. Το 1981 παντρεύτηκε τη Νταϊάνα. Ο γάμος τους διαλύθηκε το 1996, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Κάρολος είχε εξωσυζυγική σχέση με την Καμίλα. Η Νταϊάνα πέθανε έναν χρόνο μετά. Ο Κάρολος αργότερα αναζωπύρωσε τη σχέση του με την Καμίλα και τελικά παντρεύτηκαν το 2005.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!