Κάποιοι έκαναν έρευνα για να βγουν τα μεγαλύτερα πέη των ΗΠΑ

31/01/2019
από

Τα πορίσματα νέας έρευνας δίνουν την απάντηση στο “φλέγον” ερώτημα σχετικά με το ποια Πολιτεία των ΗΠΑ την έχει (κυριολεκτικά) μεγαλύτερη.

Βρήκαμε την εν λόγω έρευνα στο Bespoke Surgical, όπου παρά το γεγονός ότι εστιάζει στο μέγεθος, ξεκαθαρίζεται, ευθύς εξ’ αρχής, ότι κανένα πέος δεν είναι άσχημο ή κακό, ότι όλα τα πέη τα αγαπάμε και ότι κάθε άτομο με πέος μπορεί να είναι υπερήφανο, όπως κι αν τυχαίνει να είναι το πέος του.

Ωστόσο, ας μη γελιόμαστε, το μέγεθος είναι κάτι που έχει απασχολήσει το ανθρώπινο είδος από τα παλιά τα χρόνια, μέχρι σήμερα. Φυσικά, είμαστε ανθρώπινα όντα, κι όπως όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, έτσι κι αυτό, τυχαίνει να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και όπως όλες οι διαφορές μας αξίζει να γιορτάζονται, έτσι κι αυτό αποτελεί αφορμή για να γιορτάζουμε την ποικιλομορφία του.

Έχοντας αυτά κατά νου, πάμε να δούμε τα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τους μέσους όρους των μεγεθών των μορίων στις ΗΠΑ, μέσα από τη συμμετοχή 1.300 ατόμων, που απάντησαν στις εξής δύο ερωτήσεις:

1η ερώτηση: Ποιο είναι το μέγεθος του πέους σου, όταν βρίσκεται σε πλήρη στύση;

2η ερώτηση: Ποιο λες ότι είναι το μέγεθος του πέους σου, όταν σε ρωτούν σύντροφοι, εραστές ή άλλα άτομα;

Να σημειώσουμε, ακόμη, ότι η έρευνα βασίστηκε στα δεδομένα, που έδωσε το κάθε άτομο που συμμετείχε (self-reported data), με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αποτελέσματα

Κατ’ αρχήν φαίνεται ότι υπάρχει τεράστια ποικιλία μεγεθών από Πολιτεία με Πολιτεία, με τα μεγέθη να κυμαίνονται από 13,25 εκατοστά μέχρι 18,89 εκατοστά. Ο μέσος όρος για το σύνολο των ΗΠΑ φαίνεται ότι είναι 16,28 εκατοστά.

Top 5

Αλαμπάμα: 18,89 εκ.
Λουιζιάνα: 18,16 εκ.
Δυτική Βιρτζίνια: 17,78 εκ.
Γιούτα: 17,70 εκ.

Πραγματικό VS Φανταστικό

Όμως, οι Πολιτείες που σημείωσαν, τη μεγαλύτερη απόκλιση, από το πραγματικό μέγεθος, σε σχέση με το μέγεθος, που λένε ότι έχουν, είναι οι παρακάτω:

Λουιζιάνα: Μέση απόκλιση 2,33 εκ. (έτσι, βγαίνουμε κι εμείς στο Top 5…)
Ντέλαγουερ: μέση απόκλιση 3,30 εκ.
Ρόουντ Άιλαντ: μέση απόκλιση 2,97 εκ.

Εξετάζοντας καλύτερα τους αριθμούς, διαπιστώσαμε ότι, κατά μέσο όρο, το 38% των ανδρών αναφέρει διαφορετικό μέγεθος, όταν δέχονται σχετική ερώτηση, με το 26% να υπερβάλλει κατά πολύ, ακόμη και κατά 2,4 εκ. (κατά μέσο όρο).

Γενικά, όμως, εντάξει, φαίνεται ότι η πλειοψηφία λέει την αλήθεια.

Κλείνοντας

Στο τέλος της έρευνας οι υπεύθυνοι στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης για το σώμα, το πέος και τον εαυτό, όπως ακριβώς είναι:

“Εμείς εδώ, στο Bespoke Surgical, θέλουμε να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα με το σώμα τους και να χρησιμοποιούν το πέος τους στο μέγιστο βαθμό, με έναν ασφαλή και υγιή τρόπο. Το υγιές και εκπληκτικό σεξ συνήθως ξεκινάει από το άτομο και την αυτοεκτίμησή του. Έτσι, αρχίστε να αγαπάτε το πέος σας, όπως ακριβώς είναι. Εξάλλου, το μέγεθος δεν έχει σημασία – αλλά όλα έχουν να κάνουν με το πώς το χρησιμοποιείτε.” 




Δες και αυτό!